מעבר מהנקה לסימילק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מהנקה לסימילק
    שירה
    02/04/2008

שלום

אני אמא לתינוק בין חמישה וחצי חודשים,
    עד היום הוא היה בהנקה מלאה מכוון שאני חוזרת לעבודה התחלתי רק בשעות העבודה להעביר אותו לסימילק ,
    אני מאוד מודאגת מכון שהוא אוכל מעט מאוד , כל ארוחה משהו כמו 30-40 , אתמול כל היום (8 שעות) הוא אכל רק 100 ,
    כאשר אני חוזרת אני נותנת לו הנקה ,
    בין הארוחות הוא לא עצבני או בוכה ( כאילו זה ממש מספיק לו),
    אני לא מעונינת לשאוב לו את כל הארוחות ובנוסף גם ששאבתי לו הוא לא אכל מהבקבוק יותר מ-40,
    בנוסף הוא ילד די קטן כרגע הוא שוקל 6.3 הוא נולד 3.255 , אחוזון 10 במשקל.
    בלילה הוא עדיין מתעורר כל שעתיים לאכול ,

מה דעתך ? יש לך המלצות בשבילי?

תודה שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מהנקה לסימילק

הוספת תגובה

• תשובה לשירה

ג'ניס זאוסמר
    02/04/2008

היי שירה,
    1 - אם את משתמשת בבקבוק של אוונט או ב פרי יתכן וקשה לו . אני מציעה לך לקנות בקבוק "פשוט" וזול הממכולת - את תראי שיוכל יותר , וביתר קלות. את הבקבוקים ה"פשוטים " יש להליף כל חודש וחצי - חודשיים.
    2 - ההתנהגות הזאות מוכרת בקרב תינוקות יונקים - הם מעדפים לאכול מעט ולחכות לאמא כשחוזרת מהעבודה. כל עוד שעולה במשקל/לא יורד מהאחוזון מותר לו לעשות את זה בתנאי שאת לא מגבילה את היניקות כאשר את כן בבית.
    3- תינוקות יונקים לא יודעם איך לאכול מבקבוקים ודי רגילים לקבל כמויות יותר קטנות ולעיתים קרובות.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שירה
    03/04/2008

היי

איך אני יכולה לבדוק אם יש לי עדיין מספיק חלב בשעות הערב?
    יכול להיות שיש לי פחות חלב בעקבות השינויים?

תודה על התשובה המהירה

ושוב תודה שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשירה

ג'ניס זאוסמר
    03/04/2008

היי,
    אם יש מספיק חלב עז יש מספיק חלב גם בערב.
    יתכן שיש פחות בערב אבל החלב אמור להיות יותר שומני( יותר מסביע). בערב תינוקות מתנהגים שונה מהבוקר ואנחנו מתרגמים את זה לרעב כאשר הם פשוט עייפים, מחפסים את העוגן ומנסים להרגע.
    שינויים בהנקה בהחלט עלולים להפר את האיזון העדין ביותר בהנקה וזה עלול לגרום ללהפחתת חלב.לכן תמיד מומלץ להניק בלבד ללא הפרעות כדי לתת להנקה את הסיכוי הטוב ביותר להצליח.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו