מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה וגזים לתינוקתמירב16/01/2014
שלום רב,
בתי בת ה-3 שבועות סובלת מגזים ואני די אובדת עצות...
קניתי את הגרפווטר וללא ספק נראה לי שזה מקל אך לא ממש...:-(
קראתי באינטרנט על מתכון שממומלץ לתינוק לשתות.
2 תמרים יבשים ללא חרצנים
2 כפיות מחוקות זרעי כמון שלמים
2 כפיות מחוקות זרעוני שומר
2 כוכבי אניס
10 עלים שלמים ויבשים של לואיזה
250 מיליליטר מים
שאלתי היא:
האם אכן מותר לתינוק בגיל זה, לשתות את המרכיבים הנ"ל? כמובן לאחר סינון המרכיבים....
בנוסף, האם אם אני אשתה את זה, זה יעבור בהנקה? אם כן, זה פתרון נהדר.
כמה זמן לפני ההנקה מומלץ לשתות את זה? או שפשוט כל יום פעם אחת יספיק?
אשמח לתשובה וודאית:-)
בתודה מראש,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
גלי19/01/2014היי מירב
גם לבת שלי היה את זה ... למזלי אמא שלי אחות בתינוקיה הייתה לידי כל הזמן הזה !
יש הרבה דיעות לעיניין הזה, אני אישית סמכתי על אמא שלי ונתתי לילדה שלי 20 מ"ל של מים מורתחים עם שומר
אם עדיין קשה לך עם זה ממליצה לך לנסות משהו טבעי שרכשתי בראשונים פארם קוראים לזה מפיג N - טיפות טבעיות להקלה על גזים ונפיחויות בבטן- בהחלט שווה בדיקה !
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה וגזים לתינוקת - תגובה
לילי עוזיאל02/02/2014מירב יקרה,
סליחה על העיכוב במתן התשובה.
אשמח אם תכתבי לי מה את רואה בהתנהגות התינוקת, שאת מפרשת כ"גזים".
אינני מכירה את המרקחת שהציעו לך ולכן לא אוכל להתיחס אליה.
תינוקות אינם "מבוגרים בגוף קטן" והמלצת משרד הבריאות היא לא לתת כל מזון או משקה לפני גיל חצי שנה מלבד חלב אם.
יחד עם זאת אמהות רבות מדווחות שתכשירים כאלה ואחרים עוזרים להן, ואחרות שלא - ככה שכנראה שזה אינדיבידואלי.
בשעות הערב אמהות רבות מפרשות את התנהגות התינוקות כגזים - למרות שמדובר פשוט בצורך לינוק לעיתים יותר תכופות - הייתי מציעה לשקול אם זה המצב.
לעיתים יש רגישויות למה שהאמא אוכלת.
אם תכתבי לי רשימה של הדברים שאת נוהגת לאכול - אומר לך אם יש שם דברים "חשודים"...
עיסוי תינוקות - נהדר לכל דבר וגם לכאבי בטן. כדאי לקנות ספר או סדנה. מה לעשות? לעסות... :)
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)