חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    עידית
    09/04/2008

היי ג'ניס,
    בתי בת 5 חודשים ויונקת מלא. חודש הבא אני אמורה לחזור לעבודה והתחלתי בניסיונות לעבור לבקבוק . עד עכשיו הניסיונות כשלו..... ניסיתי את בקבוקי אוונט ובקבוק פלייטקס שהמליצו לי, אך הסירוב נשאר בתוקף. מה עושים???? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• תשובה לעידית

ג'ניס זאוסמר
    09/04/2008

היי עידית,
    הבקבוקים שהזכרת לא יותר טוב או פחות טוב לתינוקות. אני יותר ממליצה על בקבוקים לגמרא פושטים וזולים.
    תני לה כאשר היא לא מאוד רעבה ועדיף על ידי משהו אחר.
    הרבה תינוקות מגיבים כמו שלך ואין מה לדאוג. כאשר תחזרי לעבודה היא תאכל כשהיא תרגיש מספיק רעבה. בימים הראשונים אפילו תאכל מעט כאשר את בעבודה ועם הזמן תבין. תניקי אותה הרבה כשאת נמצאת בבית.
    יש הרבה תינוקות אשר משך היום אוכלים מעט ו"מחכים" לאמא - מדביקים את הפער לאחר מכן.
    אין מה לדאוג.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה והמשך.....

עידית
    09/04/2008

אם היא ממשיכה להתעקש אך מסכימה ואוהבת לאכול מכפית, האם היא יכולה לאכול חלב אם שאוב מכפית? היא יכולה להיות שבעה מזה כמו אכילה מבקבוק? המון תודה מראש על "קצת סדר בבלאגן שלי"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    10/04/2008

בבקשה,
    אם היא מקבלת מספיק מכפית ושבעה - בסדר.
    לא פשוט להאכיל תינוק מכפית מבלי שדי הרבה נשפך מסביב.
    יתר הארוחות היא כמובן תקבל ממך כולל מציצה - תינוקות זקוקים למציצה ודי בנויים לקבל את מזונם על ידי מציצה עדין בגיל הזה.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו