help

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• help
    מירב
    12/04/2008

ביתי בת 4 חודשים ו3 שבועות יונקת רוב היום (למעט פעם אחת ביום מטרנה-בשעות העבודה)

בעבר מצאתי פתרון ושאבתי במקביל להנקה עצמה אך ככל שהבת שלי גדלה הרעש של המכונה מפריע לה לינוק אז הפסקתי לנסות והתחלתי לתת לה מטרנה פעם ביום
    בימים האחרונים החלטתי שוב לנסות לשאוב משתי סיבות: כדי שביתי תאכל חלב אם בצורה מלאה (בעקבות כל המחלות שיש כיום)ושנית כדי לדעת כמה היא אוכלת
    לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לשאוב מספיק (אפילו ל50 לא הגעתי)-גם את הרעיונות על תמונה שלה וכד'- חשוב לציין כי כאשר אני לוחצת על החזה יוצא לי חלב ללא בעיות

האם זה נכון שהנקה מלאה מחסנת את ביתי? ואם לא אצליח לשאול האם מטרנה פעם ביום זה משמעותי לנושא הזה?

מה ניתן לעשות, האם יש עוד הצעות לנסות לשאוב???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    help

הוספת תגובה

• תשובה למירב

ג'ניס זאוסמר
    12/04/2008

היי מירב,
    קודם כול - נכון, ההנקה מחסנת תינוקות - אבל זה לא אומר שלא יהיו חולים בכלל, יהיו חולים הרבה פחות ברוב המקרים.
    כל שהתינוק מקבל יותרחלב אם הוא "נהנה" יותר .
    לפי דעתי את לא משתמשת במכשיר שאיבה טוב(לפי הרעש) ועליך להשיג יותר איכותי.
    אפשר לקטינה או ספקטרה מיד שרה.
    שאיבה לא מעידה "כמה שהיא אוכלת" .
    את יכולה להמשיך כך או לחזור למלא עם מכשיר יותר טוב.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג המשאבה

מירב
    13/04/2008

קניתי את מדלה מיני אלקטרה או משהו כזה
    כי זה מה שהמליצו לי בבית חולים בסדנת הנקה
    האם היא מועילה.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    13/04/2008

המכשיר הזה מיועד לשאיבה אבל המנוע לא חזק והתוצאות ממנו לא מספקות ברוב המקרים. גם הרעש לא נסבל.
    אני ממליצה לקחת מכשיר (אפילו זמני) מיד שרה ולראות את הבדל.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו