איך יודעים מתי סיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יודעים מתי סיים?
    ויקי
    14/04/2008

אני מניקה את בני בן החודש וחצי הנקה חלקית עקב חוסר בחלב ומשלימה עם תל"מ יש לי מס' שאלות:

1) כשהוא מסיים לאכול מהשד הוא מתנתק ומתחיל לבכות כשמציעה לו שוב את השד הוא לא רוצה, כשמציעה לו את הבקבוק עם הסימלאק הוא אוכל, האם אכן אין לי חלב? רצוי לציין שבגלל הטעיה עקב מחלה שלי הטעו אותי בבית חולים וביקשו ממני להפסיק להניק ואז התייבש החלב וחזר רק אחרי שלקחתי כדורי חילבה ןמגה מילק.(וזה לאחר מאמצים רבים של גירוי הפיטמה ושאיבה על ריק)

2) לפעמים הוא יונק יותר מחצי שעה ואני שמה לב שהוא משחק עם הפיטמה ולא שואב למרות הגירויים שאני מנסה כמו דגדוג ברגל או ליטןף בלחי, האם לנתק לבד במצב זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך יודעים מתי סיים?

הוספת תגובה

• תשובה לשירן,

ג'ניס זאוסמר
    14/04/2008

היי שירן,
    צר לי שהטעו אותך אבל תמשיכי לעבוד על הגברת כמות החלב.
    תמשיכי לקחת את החילבה (9 ביום) ותשאבי . אם הצלחת לפניכן תעשי עוד פעם - שווה.
    ההתנהגות שאת מתארת באמת יכול להצביע על מיעוט חלב והתינוק מרגיש את זה ומתרגל לזרם המהיר מהבקבוק.ולכן חשוב לך להתאמץ ולהגביר את התפוקה לפני שהוא מפסיק לרצות לינו בכלל.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו