מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יודעים מתי סיים?ויקי14/04/2008
אני מניקה את בני בן החודש וחצי הנקה חלקית עקב חוסר בחלב ומשלימה עם תל"מ יש לי מס' שאלות:
1) כשהוא מסיים לאכול מהשד הוא מתנתק ומתחיל לבכות כשמציעה לו שוב את השד הוא לא רוצה, כשמציעה לו את הבקבוק עם הסימלאק הוא אוכל, האם אכן אין לי חלב? רצוי לציין שבגלל הטעיה עקב מחלה שלי הטעו אותי בבית חולים וביקשו ממני להפסיק להניק ואז התייבש החלב וחזר רק אחרי שלקחתי כדורי חילבה ןמגה מילק.(וזה לאחר מאמצים רבים של גירוי הפיטמה ושאיבה על ריק)
2) לפעמים הוא יונק יותר מחצי שעה ואני שמה לב שהוא משחק עם הפיטמה ולא שואב למרות הגירויים שאני מנסה כמו דגדוג ברגל או ליטןף בלחי, האם לנתק לבד במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירן,
ג'ניס זאוסמר14/04/2008היי שירן,
צר לי שהטעו אותך אבל תמשיכי לעבוד על הגברת כמות החלב.
תמשיכי לקחת את החילבה (9 ביום) ותשאבי . אם הצלחת לפניכן תעשי עוד פעם - שווה.
ההתנהגות שאת מתארת באמת יכול להצביע על מיעוט חלב והתינוק מרגיש את זה ומתרגל לזרם המהיר מהבקבוק.ולכן חשוב לך להתאמץ ולהגביר את התפוקה לפני שהוא מפסיק לרצות לינו בכלל.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)