שאיבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבות
    נירה
    15/04/2008

שלום רב,
    בני ניזון מהנקה מלאה (כיום הוא בן חודשיים וחצי), הוא נרדם בזמן ההנקה או שהוא לא רגוע, כנראה בגלל זרימת חלב איטית וכן צד אחד של שד שכמות החלב בו קטנה.
    אני מעוניינת להגדיל את כמות החלב ובתשובה שקיבלתי בשאלתי בפורום זה הומלץ לי לשאוב.
    מתי הכי כדאי לשאוב על מנת שהחלב השאוב לא יהיה על חשבון הארוחה של בני?
    כמו כן ברצוני להכין חלב שאוב מראש לפני חזרתי לעבודה כי בעבודה אני לא אשאב חלב (את שאר הארוחות אני אניק) כיצד לנהל את השאיבות? מה לעשות בזמן העבודה עם הגודש?
    האם המשאבה של ספקטרה 2 מתאימה לשאיבה בשביל להרבות את החלב וכן כדי לאגור חלב לפני חזרתי לעבודה?
    בתודה מראש,
    נירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבות

הוספת תגובה

• תשובה לנירה

ג'ניס זאוסמר
    15/04/2008

שלום נירה,
    אפשר לעשות כל מיני פעולות להגברת חלב אבל אי אפשר אף פעם לדעת מה תהיה התוצאה. לפעמים זה עובד קסם ולפעמים שום דבר לא עובדוהרבה פעמים משהו באמצע.
    1 - המכשיר שלך חזק, דו צדדי ולא עושה רעש.
    2 - תקני לך קפסולות חילבה מבית טבע ותקחי 3 קפסולות בבוקר, 3 בצהריים ו3 בערב - להגברת חלב.
    3 - תלחצי על השד בזמן ההנקה - 3 אצבעות מאחורי השד והאגודל הקדימה. כאשר הוא יונק תלחצי, כאשר מפסיק תרפי לכמה שניות ותלחצי שנית וכך האלה.
    4 - יש כמה וכמה אפשרויות לגבי עיתוי השאיבה : לשאוב מהצד השני בזמן שהוא יונק, לשאוב אחרי ההנקה, לשאוב בין ההנקות ...
    4 - אגירת חלב לפני החזרה לעבודה מאוד תלויה בהצלחת הגברת החלב ולכן ממליצה להתרכז כרגע על זה וכאשר יש תוצאות תכלי לשמור אותו.
    5 - אני ממליצה כבר להתחיל כדי שלא תהיה ירידה נוספת.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו