מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בדחיפותחנה14/12/2014
שלום רב!
ילדתי לפני שבועיים, ועד לפני שבוע הנקתי הנקה מלאה, שני דברים קרו לי: האחד, בני פצע אותי קשות בפטמות ולכן לא יכולתי להניק אותו עד שזה עובר ולכן שאבתי לו, אבל לא יצא לי כמות של חלב גדולה (20-30cc) והוא נשאר רעב אחרי זה.. והשני, המשכתי לשאוב כל שלוש שעות ולאט לאט נגמר לי החלב.
הייתה לי הפסקה בהנקה של שבוע בערך, וכבר כמה ימים אני שואבת כל שלוש שעות אבל לא יוצא לי בכלל הרבה חלב.. האם אני יכולה עדיין לחזור להניק אותו הנקה מלאה??
אני מאד מאד רוצה, אבל השאלה האם זה אפשרי אחרי שעשיתי הפסקה..
מחכה לתשובה מהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה בדחיפות
אלה קושניר08/05/2016שלום חנה
בהחלט אפשרי לחזור להנקה מלאה לאחר הפסקה, תניקי כמה שיותר ובכל פעם שמבקש, אם תינוק מתחיל להתעצבן תחליפי צד כל פעם, תתני תוספת פורמולה בסוף כל האכלה אם נשאר רעב (עדיף לא מהבקבוק, אפשר מכפית ויש גם שיטות אחרות) כדי שלא יהיה בלבול פטמות כי הוא עדיין קטן
מאוד מומלץ ליצור ליצור קשר עם יועצת הנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה בדחיפות - תגובה
אלה קושניר10/05/2016שלום חנה
בהחלט אפשרי לחזור להנקה מלאה לאחר הפסקה, תניקי כמה שיותר ובכל פעם שמבקש, אם תינוק מתחיל להתעצבן תחליפי צד כל פעם, תתני תוספת פורמולה בסוף כל האכלה אם נשאר רעב (עדיף לא מהבקבוק, אפשר מכפית ויש גם שיטות אחרות) כדי שלא יהיה בלבול פטמות כי הוא עדיין קטן
מאוד מומלץ ליצור ליצור קשר עם יועצת הנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)