צריכה עזרה בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה בדחיפות
    חנה
    14/12/2014

שלום רב!
    ילדתי לפני שבועיים, ועד לפני שבוע הנקתי הנקה מלאה, שני דברים קרו לי: האחד, בני פצע אותי קשות בפטמות ולכן לא יכולתי להניק אותו עד שזה עובר ולכן שאבתי לו, אבל לא יצא לי כמות של חלב גדולה (20-30cc) והוא נשאר רעב אחרי זה.. והשני, המשכתי לשאוב כל שלוש שעות ולאט לאט נגמר לי החלב.
    הייתה לי הפסקה בהנקה של שבוע בערך, וכבר כמה ימים אני שואבת כל שלוש שעות אבל לא יוצא לי בכלל הרבה חלב.. האם אני יכולה עדיין לחזור להניק אותו הנקה מלאה??
    אני מאד מאד רוצה, אבל השאלה האם זה אפשרי אחרי שעשיתי הפסקה..
    מחכה לתשובה מהירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה בדחיפות

הוספת תגובה

• צריכה עזרה בדחיפות

אלה קושניר
    08/05/2016

שלום חנה
    בהחלט אפשרי לחזור להנקה מלאה לאחר הפסקה, תניקי כמה שיותר ובכל פעם שמבקש, אם תינוק מתחיל להתעצבן תחליפי צד כל פעם, תתני תוספת פורמולה בסוף כל האכלה אם נשאר רעב (עדיף לא מהבקבוק, אפשר מכפית ויש גם שיטות אחרות) כדי שלא יהיה בלבול פטמות כי הוא עדיין קטן
    מאוד מומלץ ליצור ליצור קשר עם יועצת הנקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה בדחיפות - תגובה

אלה קושניר
    10/05/2016

שלום חנה
    בהחלט אפשרי לחזור להנקה מלאה לאחר הפסקה, תניקי כמה שיותר ובכל פעם שמבקש, אם תינוק מתחיל להתעצבן תחליפי צד כל פעם, תתני תוספת פורמולה בסוף כל האכלה אם נשאר רעב (עדיף לא מהבקבוק, אפשר מכפית ויש גם שיטות אחרות) כדי שלא יהיה בלבול פטמות כי הוא עדיין קטן
    מאוד מומלץ ליצור ליצור קשר עם יועצת הנקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו