מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו!רוצה לישון בלילהיעל28/04/2008
הי.
בתי בת שנה וחודשיים.עדיין יונקת בלילה וביום בתוספת מוצקים.
בלילה מתעוררת כל שעתיים וחצי שלוש ורוצה ציצי על מנת להירדם.אני מבינה שהיא פיתחה תלות בציצי, אני מבינה שהיא כבר אינה זקוקה בגילה לאוכל בלילה, אך זה לא משנה את העובדה שכשהיא קמה בלילה ומתחילה לבכות אם בעלי ניגש או שהיא מקבלת בקבוק מים.אני כבר מותשת ואני מעוניינת להפסיק את הנקות הלילה באופן הדרגתי ולא בשיטת 5 הדקות המפורסמת.ניסיתי לתת לה בקבוק עם סימילאק וזה לא התקבל בברכה.
מה ניתן לעשות, איך גומלים בהדרגה מציצי בלילה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
ג'ניס זאוסמר29/04/2008יעל שלום,
צר לי אבל אין פתרון קל ומהיר לגמילה בלילה במיוחד בגיל הזה.
ברור לי שאת כבר בררת את האופציות ומבינה את ענין התלות וההרגל.
יש כמה דברים שאפשר לנסות:
להעביר לה מסר מאוד ברור שאין ציצי בלילה, יהיה בבוקר, וזהו. היא תבכה ויהו כמה לילות לא פשוטים עד שהיא תבין שאתם לא מתפשרים והיא תתרגל די מהר. אם את מסוגלת לעשות את זה ולהחזיק מעמד.
השיטה השנייה יותר הדרגתית אבל מבוססת על אותו העקרון.
תנסי אולי להמשיך ולהציע לה במקום .
התהליך צריך להיות מלווה בהרבה הבנה ,גם לך וגם לה, ובסוף יהיה בסדר.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת תודה
יעל29/04/2008לא ממש עזרת לי, ובכל זאת תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי השיטה השנייה
יעל29/04/2008לא הבנתי מדברייך מהי השיטה השנייה, ההדרגתית ואשמח אם תפרטי כיצד יש לבצעה בצורה שהילד לא יינזק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה
ג'ניס זאוסמר30/04/2008כמו שכתבתי - יותר הדרגתית, לא בבת אחת.
אין קסם או מתכון לגמילה - צר לי שזה לא מספק אותך - אבל אין.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)