מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודש בחזהsarit14/07/2015
שלום ,
לפני חודש ילדתי בת . מאז אני שואבת חלב באופן סדיר . בימים הראשונים ניסיתי להניק אבל מאחר והילדה הייתה מחוברת למוניטור ובנוסף היו מספר פעמים בבית החולים שהיא הכחילה שאבתי . בנוסף הפטמות היו שקועות והמליצו בביה"ח לשאוב ע"מ לשחרר אותם .מאז אני בעצם שואבת מדי יום - ויש לי כמות חלב יפה מאד ! הילדה עולה במשקל . העניין הוא שבימים האחרונים יש לי גודש עצום , אני מרגישה גושים - לשאוב אני לא מצליחה . אתמול הנקתי אותה רק שאין לי אינדיקציה האם באמת אכלה או סתם שחקה . ניסיתי לשחרר ידנית וללחוץ וגם מלאתי בקבוקים באופן הזה - אבל זה לא משחרר לי את הגודש ועדיין לשאוב לא מצליחה .
איך ניתן לשחרר את הגודש , להעלים את הגושים ? אני סובלת מכאבים מהגודש . אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי בהקדם .
נ.ב זו לידה שניה אבל בפעם הראשונה לא הצלחתי להניק . מאד רוצה להצליח כעת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש בחזה
אלה קושניר06/05/2016שלום שרית
תעשי מקלחת חמה, שהמים יזרמו על הכתפיים ואת תעשי עיסוי לשד, לסחוט את החלב לכיוון הפטמות עדיף עם סבון. אשפר לעשות עיסוי עם שמן (תינוקות או שקדים) או עם משחה הומאופטית טראומיל כדי לשחרר את הגודש ואחרי זה לשאוב את החלב.
בברכה,
אלה קושניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודש בחזה - תגובה
אלה קושניר10/05/2016שלום שרית
תעשי מקלחת חמה, שהמים יזרמו על הכתפיים ואת תעשי עיסוי לשד, לסחוט את החלב לכיוון הפטמות עדיף עם סבון. אשפר לעשות עיסוי עם שמן (תינוקות או שקדים) או עם משחה הומאופטית טראומיל כדי לשחרר את הגודש ואחרי זה לשאוב את החלב.
בברכה,
אלה קושניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)