גודש בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודש בחזה
    sarit
    14/07/2015

שלום ,

לפני חודש ילדתי בת . מאז אני שואבת חלב באופן סדיר . בימים הראשונים ניסיתי להניק אבל מאחר והילדה הייתה מחוברת למוניטור ובנוסף היו מספר פעמים בבית החולים שהיא הכחילה שאבתי . בנוסף הפטמות היו שקועות והמליצו בביה"ח לשאוב ע"מ לשחרר אותם .מאז אני בעצם שואבת מדי יום - ויש לי כמות חלב יפה מאד ! הילדה עולה במשקל . העניין הוא שבימים האחרונים יש לי גודש עצום , אני מרגישה גושים - לשאוב אני לא מצליחה . אתמול הנקתי אותה רק שאין לי אינדיקציה האם באמת אכלה או סתם שחקה . ניסיתי לשחרר ידנית וללחוץ וגם מלאתי בקבוקים באופן הזה - אבל זה לא משחרר לי את הגודש ועדיין לשאוב לא מצליחה .
    איך ניתן לשחרר את הגודש , להעלים את הגושים ? אני סובלת מכאבים מהגודש . אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי בהקדם .
    נ.ב זו לידה שניה אבל בפעם הראשונה לא הצלחתי להניק . מאד רוצה להצליח כעת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודש בחזה

הוספת תגובה

• גודש בחזה

אלה קושניר
    06/05/2016

שלום שרית
    תעשי מקלחת חמה, שהמים יזרמו על הכתפיים ואת תעשי עיסוי לשד, לסחוט את החלב לכיוון הפטמות עדיף עם סבון. אשפר לעשות עיסוי עם שמן (תינוקות או שקדים) או עם משחה הומאופטית טראומיל כדי לשחרר את הגודש ואחרי זה לשאוב את החלב.

בברכה,
    אלה קושניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודש בחזה - תגובה

אלה קושניר
    10/05/2016

שלום שרית
    תעשי מקלחת חמה, שהמים יזרמו על הכתפיים ואת תעשי עיסוי לשד, לסחוט את החלב לכיוון הפטמות עדיף עם סבון. אשפר לעשות עיסוי עם שמן (תינוקות או שקדים) או עם משחה הומאופטית טראומיל כדי לשחרר את הגודש ואחרי זה לשאוב את החלב.

בברכה,
    אלה קושניר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו