סיליקון בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיליקון בחזה
    אנא
    12/08/2015

שלום
    לפני 4 שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה ומאז השד הימיני מאוד רגיש וכואב כשנוגעים בו.
    ילדתי לפני 8 ימים ונלחמת על הנקה מלאה
    הבעיה שמאוד כואב לי השד הימיני בעת הנקה ובמיוחד בתחילת ההנקה וגם אחרי ההנקה אם מתחיל השד להתמלא יש לי כאב בשדיים ובבית שחי.
    האם יש סיכוי להמשיך להניק ללא הכאב הזה ואיך?
    בינתיים קשה לי להיות אצל יועצת הנקה כי אין אצלנו בעיר, אז אשמח לטיפים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיליקון בחזה

הוספת תגובה

• סיליקון בחזה

אלה קושניר
    06/05/2016

שלום, לאה

הגדלת חזה אינו פוגע בהנקה, יש שיטות שונות להחדרת שתל אך אינם פוגעים ברקמת שד שמפרישה חלב.
    נשים רבות שעברו את הניתוח אינן מדווחות על בעיות בהנקה. הקושי היחיד הוא בעובדה שלאחר הלידה השד מלא וגדוש בחלב מה שיוצר לחץ וכאבים בחזה. אגב תופעה זו מוכרת אצל כלל הנשים, והשתל פשוט מגביר את הלחץ. לאחר שאיבת החלב השד מתאזן והעומס ממנו יורד.
    בכל אופן בכל בעייה בהנקה מומלץ לפנות לרופא המנתח ולהתייעץ איתו.

בברכה,
    אלה קושניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיליקון בחזה - תגובה

אלה קושניר
    10/05/2016

שלום, לאה

הגדלת חזה אינו פוגע בהנקה, יש שיטות שונות להחדרת שתל אך אינם פוגעים ברקמת שד שמפרישה חלב.
    נשים רבות שעברו את הניתוח אינן מדווחות על בעיות בהנקה. הקושי היחיד הוא בעובדה שלאחר הלידה השד מלא וגדוש בחלב מה שיוצר לחץ וכאבים בחזה. אגב תופעה זו מוכרת אצל כלל הנשים, והשתל פשוט מגביר את הלחץ. לאחר שאיבת החלב השד מתאזן והעומס ממנו יורד.
    בכל אופן בכל בעייה בהנקה מומלץ לפנות לרופא המנתח ולהתייעץ איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו