מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני זקוקה לעזרתך! בבקשה!יבגניה05/05/2008
שלום לך!
אני ילדתי לפני 8 ימים. בבית חולים אני לא הצלחתי להניק את בני הראשון שנולד רק 2400 גרם.
לאחר שהשתחררתי מבית חולים הרגשתי כאבים נוראים בשדיים עקב הצטברות הגדשים וגושים בשדיים. אני לא ידעתי מה לעשות עם הכאבים הללו הלכתי לטיפת חלב ושם אמרו הראו לי איך להתפטר מהגושים הנוראים הללו. בעלי ישב איתי 4 שעות עשה לי עישוי ואני שאבתי, לאחר שריסקנו את הגושים לא את כולם אני החלטתי לקחת כדורים קבוטרים 0.5 כי לא רציתי לסבול את הכאב שסבלתי, יום למחרת אני לקחתי כדור שני - אחרון והרגשתי שהגושים חזרו או לא טופלו כמו שצריך. בעלי המשיך לעזור לי ואני יחד עם משאבת חלב עוד פעם ריסקנו את הגושים והחלב היה, אבל בכמות לא מספקת.
כבר יומיים אני ממשיכה לשאוב כי אני התחרטתי על כך שלקחתי קבוטרים 0.5 מג. אני מצליחה לשאוב כמות מאוד קטנה של חלב - בגין התרופה כפי שאני מבינה. (רק 200 CC ביום)
השאלה שלי - איך במצב שלי ניתן להגביר את כמות החלב - איזה כדורים ליצירת פרולקטין ישנם בבית מרקחת? האם יש סכנה שהחלב שלי יעלם אם אני לא אקח כדורים או משהו אחר להגברת יצור החלב.
את המכשיר אני לקחתי בטיפת חלב ונראה לי שהוא מאוד חזק אולי אני טועה כי לא ניסיתי משהו אחר.
אני מאוד מודאגת ומאוד מתחרטת על כך שלקחתי קבוטרים, אבל אחרי הסיוט שעברתי הייתי ממש על סף התמוטטות.
אני מאוד מודה לך על תשומת לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליבגניה
ג'ניס זאוסמר05/05/2008היי יבגניה,
לפעמים ההשפעה של התרופה לא יעילה מספיק במיוחד אם לא לוקחים מוקדם לאחר הלידה ולא לוקחים את כל הטיפול.
את יכולה להמשיך לשאוב - כל 3 שעות, עם לחיצות על השד. אני לא יודעת איזה מכשיר יש לך אבל אם הוא נקרא לקטינה של מדלה או ספקארה הוא בסדר גמור. אולי כדאי לך להשיג מיד שרה.
תנסי שוב לחבר אותו ליניקה ישירה - הכי טוב.
תקחי לך קפסולות חילבה (3 קפסולות 3 פעמים ביום = 9 ביממה)
אם יש גודש - שימי קומפרסים קרח לפני כל מסג'/שאיבה.
אין אפשרות לקחת כדורים אחרים .
יתכן והחלב יתגבר אבל כדאי שתדעי שיש סיכויים די גבוהים שהחלב ירד עוד יותר - צר לי.
המאמץ שלך צריך להתרכז סביב שאיבות ו/או הנקות, עדיף גם וגם.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפנייתי
יבגניה06/05/2008שלום לך!
אני רציתי לשאול עוד דבר אחד, אולי יש אפשרות לקבל זריקות של פרולקטין או משהו אחר על מנת להגביר יצירת חלב, בנוסף לחילבה שאני כבר התחלתי לקחת?
אני מצטערת על ההטרדה ותודה רבה על תשומת לבך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר06/05/2008היי,
זריקות פרולקטין לא אבל אם הרופא שלך יתן לך מרשם למוטילוןם 20 מג" שלוש פעמים ביום זה עשוי לעזור.אפשר גם להגיע ל4 פעמים ביום.לא להפסיק את השאיבות!
זה טיפול מקובל אבל הרבה רופאים לא מכירים אותו ולא מסכימים לתת מרשם.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)