מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיב חלב+ספקטרה 2לואיז15/05/2008
ג'ניס שוב שלום,
אני עדיין מניקה את בני אך כמו שכבר אמרתי קודם זה לא תמיד הולך ממש חלק...ולעתים מאוד מתסכל...או שלא יוצא מספיק חלב והוא נהיה מתוסכל או שהוא יונק ומהר מאוד נהיה רעב ועלי לתת לו תוספת...לכן...אני מאוד רוצה שאם יש צורך לתת תוספת שזה יהיה חלב אם...התייאשתי מהמשבה הידנית של אוונט שלא שאבה כלום....מקסימום שהצלחתי להוציא בהרבה מאמץ היה 20cc ומהמיני אלקטריק בכלל לא הצלחתי לשאוב כלום...הייתי מאוד מתוסכלת ובסוף החלטתי לשמוע לעצתך ולהשיג משאבה מקצועית טובה ולקחתי מיד שרה משאבה של ספקטרה 2.אתמול כששאבתי בפעם הראשונה הצלחתי לשאוב כ80 cc',הייתי מאוד מרוצה לראות שאכן יש מעט חלב...מאז אתמול בכל שאיבה אנ מצליחה לשאוב בין 30-50cc ,האם זה נורמלי?כצד ניתן להגביר את הכמות?מאוד חשוב לי שיקבל כתוספת את החלב שלי.האם הכמות תגבר עם הזמן?כמה זמן לשאוב מכל צד?כמו כן רציתי לשאול למשך כמה זמן חלב אם שהיה במקרר יכול להיות בחוץ?....אם לוקחים חלב שאוב כשאני יוצאת מהבית או משהו כזה?.....
תודה רבה,לואיז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללואיז
ג'ניס זאוסמר16/05/2008הי לואיז,
כדאי לך לקרא חלק מהתשובות הקודמות כי פעמים רבות עניתי על בדיוק אותה השאלה.
אם תשאבי כל 3 שעות כ1/4 שעה עד 20 דקות מכל צד כל פעם יתגבר לך החלב.
יחד עם זה תקחי לך קפסולות חילבה (3 קפסולות 3 פעמים ביום).
כאשר את רואה שיש שינוי את תראי שהתינוק שלך יסכים לינוק יותר ויותר.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)