הנקת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקת לילה
    אמאוהבת
    16/05/2008

בוקר טוב,
    ביתי בת שנה, ולאחרונה - בעיקר בגלל שהיא כמעט ולא אוכלת מזון מוצק - החלטתי להוריד את כמות ההנקות, ולהשאר רק עם הנקת בוקר ולפני שנת לילה.
    בשלב ראשון הורדנו את כל ההנקות האקראיות במהלך היום - הלך ממש חלק, בלי התנגדויות.
    מזה שבוע אנחנו בשלב של גמילה מהנקת לילה, וזה איך לומר, קצת קשה יותר. ביומיים הראשונים היה ממש קשה (לשתינו, בכי, לא הסכימה לקחת בקבוק מים וכו'), ומאז היא מתעוררת אמנם פעם אחת בלבד, והלילה אפילו ללא בכי בכלל וגם לקחה מיוזמתה את בקבוק המים - אלא שההרדמות שלה לוקחת לפחות שעתיים, ואם לא די בזה אז גם רק בידיים.....
    אז אכן יש שיפור מסוים, השאלה שלי היא - וברור לי שאין תשובה חד משמעית - האם אולי היא מנסה לרמוז לי שמוקדם לה מידי להגמל? ואחרי שעברנו את השבוע הזה, האם נכון יהיה לסגת?...

המון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקת לילה

הוספת תגובה

• תשובה לאמאוהבת

ג'ניס זאוסמר
    16/05/2008

היי,
    אני לא חושבת שאת צריכה לסגת - היא לא צריכה לאכול בלילה.
    אני מקווה שהיא אוכלת יותר משך היום.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אמאוהבת
    17/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו