תינוק בן 3 שבועות לא רגוע בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 3 שבועות לא רגוע בהנקה
    אפי_כר
    03/07/2016

היי, יש לי תינוק בן 3 שבועות שאותו אני מניקה (אני כמעט ולא נותנת לו תחליף). בימים האחרונים הוא יונק 5-6 דקות, מנתק את עצמו מהפיטמה ומתחיל לבכות ולצרוח. הדבר היחיד שמצליח להרגיע אותו זה מוצץ (למרות שבהדרכה שקיבלתי בבית חולים אמרו לא לתת מוצץ בחודש הראשון) אני יוצאת מנקודת הנחה שהוא בוכה בגלל הגזים (אני מרגישה אותו מתפתל מכאבים). גם לאחר שהוא עושה גרעפס או שמשתחרר גזים/צואה הוא לא מעוניין להמשיך לאכול. האם זה שהוא יונק 5-6 דקות מספיק לו? אני מפחדת שהוא נשאר רעב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן 3 שבועות לא רגוע בהנקה - תגובה

אלה קושניר
    03/07/2016

היי
    הייתי אומרת זה דומה לסירוב הנקה, בגלל פורמולה. בטח נתת לו מבקבוק שמשם החלב מגיע ביתר קלות, אז עכשיו הוא לא רוצה להתאמץ לינוק מהשד. יש לזה פיתרון. להוציא בקבוקים ומוצצים בכלל, להיות כמה שיותר מגע עור לעור, לתת לינוק כמה שיותר, אם בוכה להחליף צד.
    אם את חושבת שזה גזים תשימי אותו כמה שיותר בטן אל בטן בלי בגדים, תשתמשי במנשא
    להפגש עם יועצת הנקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו