מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טמפרטורת החלב ואיכות החלב - איך לשפרויקי05/07/2016
שלום!
יש לי 2 שאלות
1. בלידה הזאת טמפרטורת החלב שלי מאוד נמוכה. אני לוחצת - יוצא חלב ממש קר. בלידה ראשונה יצא לי חלב חמים. למה?
2. איך לגרום לאיכות החלב טובה? מה צריך לאכול?
אני מציינת שגם הפעם כמויות החלב שלי קטנות. ( מוסיפה גם פןרמולה)וזה עם כל הניסיונות לשאוב אחרי הנקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפרטורת החלב ואיכות החלב - איך לשפר - תגובה
אלה קושניר05/07/2016שלום ויקי
החלב שיוצא בשאיבה לא משקף את הכמות החלב שיש, יכול להיות שבשאיבה לא יוצא הרבה אבל כשתינוק יונק כמות חלב מספיקה לו (כי בהנקה יש יותר מנגנונים שעוזרים לגוף להציא חלב כמו רפלקס אוקסיטוצין, עסוי שתינוק עושה עם סנתר שלו וגם עם היד ועוד)
אם תינוק תופס שד נכון אז גוף שלך יודע לייצר כמות הדרושה של חלב, רק תתני לו לינוק כמה שהוא רוצה, ככל שיש יותר גירוי כך נוצר יותר חלב
לגבי אוכל: הרכב בסיסי של חלב כמעט ולא משתנה, צריך להיות בתת תזונה רציני שהערכב ישתנה. חשוב לאכול בריא קודם כל בשבילך. שתיה מרובה כ 2 ליטר ביום.
ולא לתת פורמולות, בקבוקים ומוצצים
אם יהיו עוד שאלות אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)