מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותויקי18/05/2008
שלום לבני בן החודשיים וחצי יש עצירות כבר 5 ימים , היו לו 2 כתמי קקי לא גדולים בגודל של שזיף.
השתמשתי כבר בכל התכשירים שיש: גלי כל, גרפווטר (שבהתחלה עזר ועשיו כבר לא), הפג ופלא, ואני שמה תוספת של אסידופלוס לתינוקות- רבע כפית ליום, ושום דבר לא עוזר
אני עושה לו עיסויים וגם זה לא עוזר.
אמא שלי המליצה לי על טיפות טבעיות בשם ברא , רציתי לשאול האם מוכר ? והאם כבר לאור המצב אפשר להשתמש בנרות?
ועוד דבר התייעצתי עם אחות היא אמרה לי שעקב זה שהוא אוכל חלב אם זה יכול לגרום עצירות, הוא אוכל משולב , האם לא להפך? סימלאק אמור להיות הגורם לעצירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לויקי,
ג'ניס זאוסמר18/05/2008היי ויקי,
תינוק בן חודשיים יונק מלא יכול להפחית את מספר היציאות לאחת לכמה ימים אם הוא שמח ועולה במשקל.זה לא נקרא עצירות אלה דבר טבעי.
תינוק המקבל תמ"ל עלול בהחלט לסבול מעצירות . אם התינוק שלך הוא כזה תפני לרופא - החומרים שהזכרת לא מתאימים.
תינוק אשר אוכל גם וגם - יתכן וסובל מעצירות ויתכן שלא מקבל מספיק אוכל/נוזלים.
תתיעצי עם רופא ילדים.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)