מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק שנולד 2530 לא מצליח לינוק וגםויקי24/08/2016
ניראה שאין חלב
שלום.
ילדתי היום בשעה טובה תינוק מדהים במשקל 2530
הוא מאוד פיצי ולא מצליח לינוק.
מה גם שאין לי כלום. לא בשחיטה ולא ככה
בינתיים נתנו תמל
מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק שנולד 2530 לא מצליח לינוק וגם - תגובה
אלה קושניר25/08/2016היי ויקי
זה נורמלי שלא יוצא כלום עכשיו, זה יבוא תהיה בטוחה
תשימי את התינוק עליך עור לעור בלי בגדים את והוא ותטכסו בשמיכה
עדיף ביות מלא, אם יש אפשרות
לתת כמה שיותר שד, להקפיד על תפיסה נכונה, שפתיים מסובבות החוצה
אל תסכימי לתת תמל, הגוף שלך בנוי ככה שעונה על דרישות של התינוק, את תצליחי
תבדקי בדייכ יש יועצות הנקה בבית חולים
אם את צריכה יותר עזרה ממני מוזמנת ליצור קשר
בשעה טובה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום הגיע קולסטרום ויחד עם זה בצקת
ויקי27/08/2016מטורפת.
תו כמה שעות מלאות ומיד גודש.
החזה כמו אבן עם כתמים אדומים וחמים.שמתי פדי מגנזיום קרים להוריד בצקת לא ממש עזר
עכשיו אני עם כרוב
אבל לא יודעת מה לעשות. כי אי אפשר לסחוט כלום. כמובן התנוק לא יכול לינוק בגלל הבצקת ופיטמה קשה וגם חזה שכואב משינוי תנוחה.
איך אני מורידה בצקת וגודש? אין דרך לשחוט או לעשוב לא יוצא כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום הגיע קולסטרום ויחד עם זה בצקת - תגובה
אלה קושניר27/08/2016זה כבר הגיע חלב??
תעשי מקלחת עם מים פושרים-חמימים, עם עיסוי שד לכיוון הפטמות, ותנסי להוציא, לסחוט קצת חלב, כדי לשחרר לחץ באריולה, כך לתינוק יהיה יותר קל לתפוס את השד. אחרי זה תנסי להניק. בין ההנקות תשימי קומפרסים קרים (פד מגנזיום מצויין, אם תהיה בבית תרטיבי תיטול של תינוק עם מים ותשימי במקפיא ואיתו תעשי קומפרסים, נראה לי הכי נוח)
תנסי להיות רגוע, תבקשי עזרה מהאנשים הקרובים, חשוב לנוח, לשכב, כמה שיותר להיות עם התינוק, לתת לו לינוק, לא להיות בלחץ (כי הורמון אוקסיטוצין לא מופרש בלחץ ודווקא הוא עוזר לשד לשחרר חלב)
אני בטוחה שתצליחי ועוד מעט יהיה הרבה יותר קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני החלטתי שלא עומדת בסבל הזה ולא ר
ויקי27/08/2016רוצה להניק. את השיטות של מקלחות חמות ולנסות לסחוט עיסויים שאיבות ניסיתי כבר בלידה ראשונה וגם אז לא הצליח נהיה דלקת העליתי חום
בסוף קבלתי כדור
עכשיו אסור לי כדור בגלל לחץ דם שהיה
אז לא יודעת איך לייבש חלב ולהוריד את הגודש.
אני פשוט במצב קשה גם נפשית שחוזרת לסיוט מלפני שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני החלטתי שלא עומדת בסבל הזה ולא ר - תגובה
אלה קושניר28/08/2016הי ויקי
אני מבינה שמאוד קשה לך
תפגשי עם יועצת הנקה פרונטלי
את הבעיה שלך אפשר לפתור ולהמשיך הנקה
שזה הכי טוב בשבילך וגם בשביל התינוק
כדור איבופרופן עוזר נגד כאבים וגם מוריד דלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)