מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מאוחר מדי להניק שובשירן10/08/2017
שלום, כשהתינוקת שלי נולדה היה קשה להניק אותה כי היה לי גודש, בעקבות זה שאבתי אותה והנקתי מעט מאוד בשבועיים הראשונים וגם נתנו לה תחליף חלב בנוסף. מהר מאוד כשהיא כבר בת שבועיים המשאבה הפכה לחברתי הטובה ובמקום להניק שאבתי לה משום שהייתה נרדמת לי על החזה הרבה פעמים כבר לאחר 2 דקות של הנקה למרות שהייתי מנסה להעיר אותה עם הפטמה, חשוב להדגיש שזה היה משתנה ולפעמים גם ינקה כ 15 דקות כל צד. בגיל שבועיים הפסקתי להניק ורק שאבתי ונתתי לה בבקבוק, הייתי נותנת לה את לינוק רק כשכאב לה הבטן כי זה היה מרגיע אותה. בשבועיים האחרונים כמעט לא שאבתי אז כמות החלב ירדה ויצא לי רק 30 מיליגרם סכך הכל מכל צד כאשר לפני היה יוצא לי 60 מכל צד עכשיו חזרתי להקפיד שוב על שאיבות כל 3 שעות על מנת להגביר ייצור חלב. אז השאלה היא כזאת: מגיל שבועיים היא עם בקבוקים בלבד ויונקת רק כהרגעה ועכשיו היא בת חודשיים וחצי ואני רוצה לחזור להניק אותה עד כדי הנקה בלעדית, בשלושה הימים באחרונים נתתי לה קצת לינוק כשהיא הייתה רעבה בזמן שבעלי הכין לה בקבוק וראיתי שהיא עדיין מתחברת היטב לשד השאלה היא אם זה מאוחר או שעדיין אפשר להציל את המצב ולהגיע להנקה בלעדית???? ואם כן איך לעשות זאת האם בהדרגה כי הרי בכל זאת התרגלה לבקבוקים וגם מה יקרה עם תירדם שוב אחרי כ 2 דקות. אני מאוד מאוד רוצה להניק באופן בלעדי ולהתמסר לזה לחלוטין אנא עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מאוחר מדי להניק שוב
אלה קושניר12/08/2017היי
בהחלט אפשרי לעבור לרק הנקה!!!
יש נשים שמניקות ילדים מאומצים
ככל שיש יותר גירוי בשד (יניקה) ככה נוצר יותר חלב
חלב אף פעם לא נגמר אם תינוק יונק
ככל שהוא יונק יותר כך יותר חלב
זה שהיא נרדמת על השד זה טבעי ונורמלי תני לה
זה מקום הכי נעים ובטוח בשבילה
תינוקות יכולים לינוק גם כשהם ישנים
כשהם ישנים הם יותר רפויים והרבה פעמים יותר קל להם לינוק
תנסי גם לשאוב אחרי הנקה אפילו אם לא יוצא כלום ככה הגוף שלך ידע שצריך יותר חלב ותוך כמה ימים חלב יבוא
חשוב להוריד מוצצים ובקבוקים
יש מערכת צינורית שמחברים לשד ליד הפטמה ותינוק גם משם מקבל חלב כשהוא יונק
בימים האלו תהיה כל הזמן זמינה להנקה רצוי עם חזה פתוח, כמה שיותר מגע עור לעור
ותדעי שזה אפשרי
לעזרה נוספת מוזמנת לפנות לפרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)