שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    רותם
    02/06/2008

שלום, היום הבחנתי שיש לי נקודה שחורה אחת בכל עטרה מעל לבליטות האלה שיש על העטרה ושכחתי את שמן- האם זה משהו מוכר? בנוסף יש לי כאבים בחזה - לא יכולה לישון עליו או להתנגב אחרי מקלחת וכהתינוקת נוגעת בחזה זה כואב. היא בת שלושה שבועות בעיקר אוכלת חלב שאוב תזכורת לסיפור שלי: יש לי כאבים בפטמות ,הייתי אצל יועצת הנקה עבדנו קצת על אחיזה, אך אין סיבה ברורה לכאבים העזים יש לציין. כעת, לאחר מספר ימי של שאיבה הכאבים לאט לאט הולכים ומשתפרים ולפיכך יונקת כבר פעמיים ביום. אחרי ההנקה כואב לי מאוד באזור העטרה- האם זה גם צפוי להשתפר מתישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• תשובה למיה

חיה כהן
    03/06/2008

מיה שלום!קרוב לודאי שהנק השחורה זה פצע או איחוי של פצע בעבר.(לבלוטות קוראים מונטגומרי) לא הצלחתי להבין אם הכאב בפטמה או בשד הבנתי שאת בעיקר שואבת יכול להיות שאת שואבת על לחץ חזק מדי או שאת לא מכוונת את הפטמה למרכז הפתח של כוסית השאיבה.אני שמחה לשמוע שאת מצליחה גם להניק ומאמינה שהמצב ילך וישתפר ככל שתניקי יותר,מאחר והתינוק מצליח לרוקן את השד ביעילות יתרה מהמשאבה.בהצלחה סבלנות והתמדה. חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו