ניתוח חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חזה
    ליאור
    03/06/2008

יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי ואני בעיקר מניקה/חלב שאוב יחד עם קצת תמ"ל. לפני 10 שנים (כיום אני בת 30) עברתי ניתוח קוסמטי בחזה שבמהלכו עברתי הקטנה בשד השמאלי והרמה של שני השדיים. לצערי הרב אין לי מספיק חלב בשד השמאלי,שעבר הקטנה, (הבדל משמעותי) וכדי להגביר את כמות החלב אני כאמור שואבת. אך, לאחר תקופה ארוכה של שאיבות הכמות באותו שד עדיין כמעט ולא גדלה. אני מתוסכלת מכל המצב שכן למרות ניסיונותי המרובים לחלב אם אני עדיין נאלצת להשתמש בתמ"ל.

גירסא להדפסהשלח לחברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח חזה

הוספת תגובה

• קטנת שד

חיה כהן
    04/06/2008

ליאור בוקר טוב! הרבה פעמים לאחר הקטנת שד יש יצירה מופחתת של חלב כי במהלך הניתוח יש פגיעה בעצבים מסוימים.אני חושבת שאת יכולה להיות גאה בעצמך שאת לרוב מניקה ולא להיות מתוסכלת על המעט תמל שאת נותנת.הרבה אמהות לא מניקות בכלל כשהם רואות שאין מספיק חלב ולדעתי זה חבל כי גם את וגם תינוקך מרוויחים מהיתרונות הרבים של ההנקה גם אם את צריכה להוסיף מעט תמל! אז קדימה ,תהני מההנקה ומגדול הילדה. חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו