אמצעי עזר למניקה מתחילה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי עזר למניקה מתחילה...
    לי
    04/06/2008

שלום,

אני בשבוע ה- 31 להריוני, מעוניינת להתחיל בהנקה יעילה ונכונה מיד לאחר הלידה ועל כן אני פונה אליכן בכמה שאלות קצרות:

(1) אני מבינה כי מיד לאחר הלידה ניתן לנסות להניק, ומה שהתינוק יקבל הוא הקולסטרום.
    נאמר לי כי לאחר מכן, לוקח לגופי 3-5 ימים לייצר חלב. אם כך - מה עליי לעשות באותם 3-5 ימים? האם גופי ממשיך לייצר קולסטרום עד שהוא מתחיל לייצר חלב? אני לא מעוניינת לתת לתינוק תמ"ל כלל.

(2) אני מעוניינת לרכוש משאבה שתמתין לי בבית עם חזרתי מבית היולדות ושאוכל להשתמש בה להפגת גודש. על איזו משאבה אתן ממליצות (חברה + דגם)?

(3) מה רצוי שיהיה לי בבית עם חזרתי מבית היולדות על מנת להקל על הנקה/גודש במידה שיווצר?

(4) יש האומרים כי הנחת מגבת חמה על השדיים טרם ההנקה עוזרת לזרימת החלב ויש הממליצים על הנחת "מוצרים" קפואים - מה נכון?

הרבה הרבה תודה!
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי עזר למניקה מתחילה...

הוספת תגובה

• לי

חיה כהן
    04/06/2008

לי שלום! אין צורך בהכנות מוקדמות אם את משתתפת בקורס הכנה ללידה בדכ יש שיחה על הנקה שיכול לתת לך רקע תאורטי.יש מס דברים חשובים: ככל שתינוקך יהיה לידך יותר תוכלי להניק אותו לפי רצונו .תינוקות חדשים יונקים מעט לעיתים קרובות.תעזרי בצוות הסיעודי בביח כדי להבין מהי הנקה נכונה חשוב להתחיל טוב כדי לא לגרום לעצמך פצעים מיותרים. הקולוסטרום הוא חלב ראשוני שמשתנה עם הזמן אם תניקי נכון ולפי דרישת התינוק לא צריכה להיות סיבה לתת תוספות של תמל חשוב בעיקר לקבל כמה שיותר הדרכה במשך שהותך בביח.

אין צורך להכין משאבה מראש לא בטוח שתצטרכי.

אין צורך להכנות מיוחדות נהפוך הוא דוקא בהנקה אין צורך להכין כלום חוץ מסבלנות ורצון ולהבין שלעיתים יש קשיים ראשוניים שמסתדרים בעזרת הדרכה נכונה.

שיהיה בהצלחה ואנחנו כאן בשבילך לאחר הלידה במידת הצורך. חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לי
    05/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו