שלום חיה, מספר שאלות:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חיה, מספר שאלות:
    ענבל
    05/06/2008

שלום רב,
    ראשית קראתי את תשובותייך הענייניות לשאלות שהופנו פה בפורום ואני נעזרת בעצותייך לגבי תשובות שהענקת עד כה ומודה לך מאוד על כך.
    ובכן יש לי מספר שאלות:
    1- בני בן 7 שבועות אני מניקה באופן מלא עפי דרישה ובשלושה ימים האחרונים עלתה הדרישה וירדו המרווחים בין זמני ההנקות לשעתיים( לפני כן ינק כל 3 שע' ובערבים פתח מרווח של 5 -6 שע') האם מדובר בקפיצת גדילה? או ירידה ביצור החלב אצלי?
    אני סופרת בממוצע 6 חיתולי פיפי ליום לפעמים יותר
    פעולות המעיים שלו משתנות ועכשיו מופיעות בהפרשים של 4-5 ימים כאשר הצואה מימית מאוד (שלשול?) ומרובה( בכל פעם) עד שגולשת מהטיטול.

בשקיילה האחרונה שהתבצעה ב22/5 שקל 4570 ( עלה 700 גר ב13 יום) ובינתיים עלי להמתין עד השקילה הבאה. אני חוששת כיוון שבימים האחרונים נראה פחות נינוח מבדרכ .

2- שאלתי השניה היא האם מותר לי להשתמש בvoltaren emulgel למריחה על גב תפוס
    3- אני מעוניינת להאכיל בשעות מחוץ לבית ע" י מתן בקבוק חלב שאוב , מהי הדרך הנכונה ליצירת מאגרי חלב? מתי לשאוב? לפני /אחרי הנקה?

לתשובתך אודה , יום טוב
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום חיה, מספר שאלות:

הוספת תגובה

• הוספה

ענבל
    05/06/2008

אציין בנוסף את משקל הלידה- 3250
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבל

חיה כהן
    06/06/2008

ענבל שלום!
    לפי התאור שלך מדובר בקפיצת גדילה תניקי על פי דרישה וזה יסתדר.לפי היציות והשתן הכל נשמע בסדר.סביר להניח שתראי את התוצאות בשקילה כשתלכי לטיפת חלב.

אפשר להשתמש בוולטרן גל.

בדכ בבוקר כמויות החלב יותר גדולות ולכן כדאי לנצל שעות אילו לשאיבה. אם את משאירה את תינוקך מס שעות כדאי בזמן זה לשאוב.תמיד את יכולה לשאוב לאחר הנקה במיוחד אם תינוקך אכל באותה הנקה רק מצד אחד.
    עצתי לשמור את החלב במנות קטנות ולהשתמש לפי הצורך.בהצלחה חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ענבל
    06/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו