גרפסים רבים בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרפסים רבים בהנקה
    שלומית
    09/06/2008

שלום
    בני בן 3 חודשים יונק מלא, סובל מאוד מגזים שמסרבים להעלם על אף שהוא כבר בן שלושה חוד'...
    פעמים רבות תוך כדי ההנקה נתקע לו דרפס/ אוויר והוא לא יכול להמשיך לאכול ובוכה בהיסטריה, כמובן שככה גם קשה מאוד להוציא את הגרפס.. זה קורה פעמים רבות לפעמים כל שתי דק נתקע לו גרפס, הוא גם משהק הרבה ולא רדוע במהלך ההנמקה( מזיז רגליים וכו) האם זה קשור לגזים? האם כשיחלפו הגזים עשויים להתמעט הגרפסים?
    חשוב לציין שהוא תופס יפה את השד ואני בכלל לא שומעת קולות של יניקה אז נראה לי שלא נכנס אוויר, דווקא כשאני שואבת ו לבקבוק הוא אוכל ברוגע ועושה גרפס או שניים בלבד.
    ההנקות לפעמים כ"כ מתסכלות אותי ואותו שאני תוהה אם לא עדיף כבר לעבור לבקבוק..
    תודה מראש על העצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרפסים רבים בהנקה

הוספת תגובה

• תשובה לשלומית

ג'ניס זאוסמר
    10/06/2008

היי שלומית,
    הגזים אמורים בקרוב לעבור וכנראה יהיה לו יותר טוב לאחר מכן.
    גרפסים - משהו אחר לחלוטין. בליעת אוויר בזמן היניקה/האכלה והוצאתו לאחר הרוחה=גרפס.
    תינוק בגיל הזה לא חייב להיות רגוע בזמן היניקה והם מרבים לזוז ולהסתכל סביבם ובעיקר כל דבר מתחיל לעניין אותם וזה מפחית מריכוזם ביניקה - נורמאלי.
    שיהוקים גם נורמאלי ואין מה לעשות נגד.
    אני מבינה שאת אומרת שהוא תופס טוב אבל בכל זאת תנסי לשנות תנוחה ואולי לשפר בכל זאת את התפיסה.
    האם יש לך הרבה חלב? והאם יש לך שפריצים חזקים של חלב בעת ההנקה.
    חשוב שתכתבי לי?
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שלומית
    10/06/2008

שלום ג'ניס - תודה על תשובתך המהירה
    לא נראה לי שיש לי שפריצים חזקים , למרות שבאמת נראה לי שבצד שמאל שם יש לי יותר חלב יש לו גרפסים בתדירות גבוהה יותר,
    זה לפעמים אפ]ילו לא גרפסים גדולים אלא אוויר קטן שנתקע , זה הופך את ההנקה למשהו ארוך ומייגע ואז אין לו בכלל סבלנות לשבת בטרמפולינה או באוניברסיטה כי הוא כבר מותש ועייף ...
    בהאכלה בבקבוק הוא אוכל תוך רבע שעה עם גרפס אחד בסוף מה שמשאיר לו זמו עירות חיוני ופעיל , אני ממש מתלבטת אם לא לעבור לחלב שאוב בבקבוק אם זה לא שווה את הזמן עירות שהוא מפספס בגלל ההנקה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    10/06/2008

שלומית,
    לא הגיוני העניין. בליעת אוויר באמצאות בקבוק או כל דרך אחרת היא עדיין אותו האוויר ואותה דרך היציאה ולכן אני עדין חושבת שיש צורך בשינוי תנוחה ושיפור תפיסה.
    אני לא הייתי מותרדת לגבי זמני עירות ופספוס אוניברסיטה- הוא רק בן 3 חודשים וכל הבעיות שלו יחלפו ויהיה לו הרבה הזדמנויות לפעילויות אחרות.
    כרגע הוא צריך חלב אמא, עדיף ישירות והרבה סבלנות, קרבה והבנה.
    האם תינוקך עולה טוב במשקל?
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שלומית
    10/06/2008

אני חושבת שהוא עולה יפה הוא נולד 3.050 והיום הוא שוקל 5.700
    הגרפסים אמורים לעבור עם הזמן?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנוחת הנקה

שלומית
    10/06/2008

אני מניקה כשהוא שוכב עלי הברכיים שלי , ראש מעט מורם לעבר השד ,אבל בגדול השד מעליו והוא די שוכב אולי זה שהשד מעליו יוצר את הגרפסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    10/06/2008

שלומית,
    המשקל טוב.
    לא ברור לי בדיוק מה מתרחש אבל מקווה שיעבור.
    כדאי לקחת אותו לבדיקת רופא ילדים לוודא שאכן בריא ולא מסתתרת בעיה רפואית.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו