מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רתיעה מהשדליאור15/06/2008
יש לי תינוקת בת 3 חודשים. בימים האחרונים בהנקה שלפני השינה היא יונקת ולאחר מכן במקום להירגע ולהירדם כמו תמיד על השד ההנקה הופכת לקשה יותר (היא זזה בחוסר שקט) ולקראת סיום בכל פעם שאני מציעה לה את השד היא מתחילה לבכות נורא.
אני מאד מוטרדת שכן ההרגשה היא שהציצי שלי הוא הגורם לבכי..
יש לציין כי בחודש הראשון היא ינקה מלא ובחודשיים לאחר-מכן אני מניקה בתוספת בקבוק (שאוב ותמ"ל) מ2 סוגים: avent ו b free
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאור
ג'ניס זאוסמר15/06/2008היי ליאור,
השד שלך הוא לא הגורם לבכי ואין לה רתיעה לשד.
עובדה זה קורה רק לפני השינה.
תינוקות משנים את התנהגותיהם כל הזמן והרבה פעמים לא ידוע מה הסיבה.
אבל מעבר לזה :
לפי דעתי השילוב עם ההנקה והתוספות גרם להפחתה מסוימת בתפוקת החלב וזה מתבטא בעיקר בשעות הערב כאשר ידוע לנו שבאופן טבעי יתכן פחות חלב והיא חשה בזה.
כשתינוקות מרגישים שיש פחות חלב ממה שהיו רוצים הם יכולים להגיב בכ מיני צורות כולל את זה שתיארת.
אם חשוב לך ההנקה את חייבת להניק הרבה יותר ולהפסיק את התוספות אחרת המצב עלול להחמיר.יחד עם זה אני ממליצה בכל זאת להמשיך לשאוב גם כדי לגרות את היצירה וגם למתן תוספת פה ושם עד שתתגבר כמות החלב.
בהצלחה,
ג'ניס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרתיעה מהשד-המשך
ליאור16/06/2008תודה על תשובתך המהירה.
העניין הוא שלא נראה לי שהבעיה היא מחסור בחלב שכן אני מרבה לשאוב במשך היום . בנוסף, בשאיבה לאחר ההנקה בערב יוצאת לי כמות נכבדת של חלב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)