מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפחתה בתדירות ההנקותשירלי16/06/2008
שלום רב,
יש לי תינוק מקסים בן ארבעה חודשים (עוד שבוע בעזרת השם),
עד לפני שבוע וחצי היה יונק כל שעתיים ואפילו פחות, בשבוע האחרון הוא יונק יחסית מעט בתדירות של כל 3.5 או 4 שעות ואפילו לפעמים 4.5 שעות כאשר בלילה עושה הפרשים יותר גדולים.
הוא לא רגוע במהלך היום (נראה מעייפות אך מתקשה לישון) אך לא נראה שמרעב כי כאשר אני מחזיקה אותו בתנוחת ההנקה ומציעה לו ציצי הוא זורק את הראש והגוף אחורה ובוכה.
לפעמים גם אחרי 4 שעות לא ממש מבקש לאכול אך אני מרב לחץ שלא אכל מציעה לו ואכן הוא אוכל.
זמן ההנקה גם התקצר ולפעמים יונק 5 דק'.
מה יכולה להיות הסיבה לשינוי ? האם תינוקות בגיל זה כבר צריכים פחות הנקות מקודם?
דבר נוסף: אני מחליפה לו חיתול כל בערך 3 שעות ולא תמיד הוא כבד, לפעמים מרגיש כאילו יש בחיתול כמות של השתנה אחת, לגבי יציאות בערך כל 3,4 ימים אך כך היה תמיד.
לחוצה מהמצב, אשמח לשמוע את דעתך.
בתודה מראש
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
ג'ניס זאוסמר17/06/2008היי שירלי,
את מתארת התנהגות רגילה לתינוקות בגילו. אם המשקל שלו בסדר(על פי מעקב טיפת חלב) אין בעיה.
תהני ממנו ועל תהיה לחוצה מדי - חבל.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)