היריון ראשון והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון ראשון והנקה
    שני
    17/06/2008

אני בהיריון ראשון.
    מקווה מאוד להניק (רוצה - לפחות).

האם יש איזו שהיא הכנה שעליי לעשות לקראת זה?

איך אדע איך לעשות זאת? תדירויות הנקה וכו'? האם הוא יונק מספיק? האם יש מי שיסביר לי בבית החולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון ראשון והנקה

הוספת תגובה

• תשובה לשני

ג'ניס זאוסמר
    17/06/2008

היי שני,
    אני ממליצה שתשתתפי בקורס הכנה לידה שמקדיש זמן לנושא ההנקה.
    בבית חולים האחיות אמורות להדריך אותך להנקה ולוודא שאת מניקה כמו שצריך לפני השחרור הביתה. אפשר לבדוק אם זה נעשה מחברות ומכמה טלפונים למחלקות יולדות/תינוקות .
    תפקיד של אחות העובדת בתחום הזה חייב לכלול הדרכה להנקה והיא חייבת לעבור הכשרה מיוחדת בנושא.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ילדתי ואני מניקה עד היום כבר 7

אמא + 1
    19/06/2008

אני אמא לבן יחיד 7 חודשים לא היה אף אחד לצידי הכל למדתי בבית חולים טיפת חלב ורצוי גם לקנות משאבה של מדלה כי בהתחלה יש הרבה חלב וכשהילד ישן הייתי שואבת ונותנת לו כשהוא מתעורר שחלב לא יתבזבז כי אחרת זה מרטיב את הבגדים לאט לאט זה בא ונהנים מהנקה רק שאת נכנסת להריון תמרחי על הפיטמות שלך כבר את נשחה הסגולה LANSINOH BRAND לאמהות מניקות מצויין כבר כשאת נכנסת להריון הפיטמה במשך הזמן תהיה רכה ויהיה לך כיף להניק שתלדי מסבירים לך הכל בחדר הנקה האחיות ותמרחי גם על הבטן משחה של לידי ציק של דוקטור פישר כבר שאת נכנסת להריון מומלץ מאוד ולשתות ציקו זה הוא כמו נס קפה ללא קפאין מצויין ובריא של עלית תשתי כמה שאת רוצה פשוט קפאין פוגע בהתפתחות העובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו