אחיזה בשכיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחיזה בשכיבה
    רותם
    18/06/2008

אני מעוניינת להניק את בתי בת ה 5 שבועות בשכיבה אך אינני יודעת כיצד. איפה בדיוק היא צריכה לשכב יחסית לשד ואיך גורמים לתפיסה להיות טובה? אני לא רוצה להוליך את השד אליה כמובן. יש לי חזה גדול מאוד אם זה משנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחיזה בשכיבה

הוספת תגובה

• היי יעל תגובה לשאלה

ענת
    18/06/2008

שמי ענת אני מניקה את אדר בשכיבה מאז שנולדה היא בת שנה ואבע עדיין יונקת
    היא נולדה 2.4 וכיון שהייתה תינוקת קטנה קשה היה לי לקום להניק ושוב חוזר
    השכבתי אותה עליי בישיבה מזרחית ותןכ כדי כשהיא עליי נשכבתי היד מעלייה א שפשוט תשכיבי אותה לצד כשהיא מול הציצי ביד מעלייה ותראי שהיא תמצא את הפטמה את תראי שזה קל החזה שלי גדול והסתדרנו מצויין רק תהיי זהירה מאוד ועירנית בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כאב לך הגב ככה??????????

שני
    18/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני :

ענת
    18/06/2008

לא ממש לא זה נוח לגמריי וזה שאלה של נוחות כמו שאמרתי צריך רק בעדינות ובזהירות ובאמת עדיף ללכת להדרכה בנושא ההנקה שם ממש ממחישים איך בדיוק בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

רותם
    19/06/2008

לא ממש הבנתי, אפשר אולי הסבר מפורט יותר :-) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

ג'ניס זאוסמר
    19/06/2008

היי יעל,
    יניקה בשכיבה מתבצעת כאשר את שוכבת כמעט על הצד והיא חידך ופונה אליך.
    את מקרבת אותה אליך לשד עם היד מאותו הצד שאת פונה.
    תינוקת בת 5 שבועות כבר די מתורגלת בהנקה וכל הסיכוים שהיא תתפוס נכון כי היא כבר למדה מה עושים כדי לקבל את תמורתה.
    לא משנה שיש לך שד גדול - אפילו טוב.
    דעי שכל תנוחה להנקה היא טובה אם החיבור טוב ונוח לך ולכן אין דרך נכונה ולא נכונה לכולם.
    תנסי ואני בטוחה שתמצאי את הדרך לבד.
    בהצלחה,
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו