מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה קשה קשה לגמול את אדר מההנקהענת18/06/2008
שלום רב בתי בת שנה וארבע בספטמבר בע"ה תלך בספטמבר היא תהיה בת שנה ושבעה חודשים
היא יונקת ובכל הזדמנות לוקחת ציצי לא בקבוק (תחליף חלב) ולא מוצץ אוכלת כמו גוזל ושותה מים בכייף היא ישנה איתנו במיטה מאז שנולדה כמובן שהיא נרדמת רק עם ציצי
היאכל כך אוהבת ציציתמיד מוצאת נחמה בציצי מלבד החיבוקים והנישוקים
העניין הוא שאני רוצה לגמול אותה מהנקה לפני הגן כדי שלא יהיה לה קשה גם בלי אמא וגם בלי הציצי חשבתי להניק בבוקר וכשהיא חוזרת ובלילה
אני מנסה ומנסה להוריד את ההנקה ביום אבל לא מצליחה היא בוכה וככל שאני מתעקשת היא מבקשת יותר השאלה איך גומלים אולי כדאי לחכות שהגן ייאלץ אותה להגמל ביום או עדיף לגמול לגמריי למרות שאני כל כך אוהבת להניק אותה אני פשוט רוצה להקל עליה את הכניסה לגן אשמח אם תעזרו לי
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ג'ניס זאוסמר19/06/2008היי ענת,
אני מבינה את הרצון שלך להניק וגם את הרצון למנוע ממנה בכי. אבל היא מאוד תלויה בשד ואת מאוד מרחמת עליה - בצדק ,אבל היא צריכה להתחיל לאכול יותר מוצקים .
אני ממליצה ללכת לטיפת חלב לקבל מידע על המאכלים השונים שאפשר לתת לה ודרכי םשונות להכנתם.
את יכולה להבהיר לה שהיא הולכת לגן והיא גדולה עכשו ולהסביר לה שיש ציצי בבוקר ובערב בכייף ויתר הזמן לא.
יהיה לה הרבה יותר קשה אם את לא תהיה נחרצת ותראי לה שאת מרחמת עליה.
אני מצפה שהמעבר יהיה יותר קל מציפיותיך.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)