קשה קשה קשה לגמול את אדר מההנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה קשה קשה לגמול את אדר מההנקה
    ענת
    18/06/2008

שלום רב בתי בת שנה וארבע בספטמבר בע"ה תלך בספטמבר היא תהיה בת שנה ושבעה חודשים
    היא יונקת ובכל הזדמנות לוקחת ציצי לא בקבוק (תחליף חלב) ולא מוצץ אוכלת כמו גוזל ושותה מים בכייף היא ישנה איתנו במיטה מאז שנולדה כמובן שהיא נרדמת רק עם ציצי
    היאכל כך אוהבת ציציתמיד מוצאת נחמה בציצי מלבד החיבוקים והנישוקים
    העניין הוא שאני רוצה לגמול אותה מהנקה לפני הגן כדי שלא יהיה לה קשה גם בלי אמא וגם בלי הציצי חשבתי להניק בבוקר וכשהיא חוזרת ובלילה
    אני מנסה ומנסה להוריד את ההנקה ביום אבל לא מצליחה היא בוכה וככל שאני מתעקשת היא מבקשת יותר השאלה איך גומלים אולי כדאי לחכות שהגן ייאלץ אותה להגמל ביום או עדיף לגמול לגמריי למרות שאני כל כך אוהבת להניק אותה אני פשוט רוצה להקל עליה את הכניסה לגן אשמח אם תעזרו לי
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לענת

ג'ניס זאוסמר
    19/06/2008

היי ענת,
    אני מבינה את הרצון שלך להניק וגם את הרצון למנוע ממנה בכי. אבל היא מאוד תלויה בשד ואת מאוד מרחמת עליה - בצדק ,אבל היא צריכה להתחיל לאכול יותר מוצקים .
    אני ממליצה ללכת לטיפת חלב לקבל מידע על המאכלים השונים שאפשר לתת לה ודרכי םשונות להכנתם.
    את יכולה להבהיר לה שהיא הולכת לגן והיא גדולה עכשו ולהסביר לה שיש ציצי בבוקר ובערב בכייף ויתר הזמן לא.
    יהיה לה הרבה יותר קשה אם את לא תהיה נחרצת ותראי לה שאת מרחמת עליה.
    אני מצפה שהמעבר יהיה יותר קל מציפיותיך.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו