מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרווח האכלה של 9 שעות!שרון24/06/2008
שלום רב,
בני בין חודשיים ושבוע ניזון מהנקה מלאה
בזמן האחרון ירדבהדרגה לכ 5 הנקות ביממה כאשר במשך היום המרווחים נעים בין 3 ל4 שעות
ובלילה פותח מרווחים גדולים יותר של 6-7 שעות.
אני מודאגת כיוון שבלילה האחרון הוא פתח מרווח של 9 שעות!! סיים האכלה אחרונה בשעה 17:00 וישן רצוף עד 02:20,לא הערתי אותו אף על פי שנלחצתי מאוד והחיתול היה עם פיפי אבל משקלו היה קל מאוד ( בדרכ כאשר אני מחליפה לו לפני הנקת לילה החיתול ככבד מאוד) .כאשר התעורר ינק כרגיל משני הצדדים וחזר לישון.
האם מדובר בדפוס פזיולוגי נורמאלי?
האם יש קשר למזג האויר החם? (חשש להתייבשות?)
האם עליי להעיר אותו בלילה אחרי מכסת שעות מסויימת?
עוד אציין כי הוא עולה יפה במשקל, נולד במשקל 3250 ולפני שבוע שקל 5250
כבר תקופה של שבועיים בערך שדפוס ההנקה שלו מסודר מאוד והאכלת יום אחרונה נעשית בין 4 ל5 אחר הצהריים והבאה בין 12 לבלילה
אודה מאוד לתשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרון,
ג'ניס זאוסמר24/06/2008היי שרון,
הכול נראה מאוד בסדר ויכול להיות שהשינוי / דפוס נורמאלי והוא ימשיך לינוק כך וגם ימשיך להיווצר חלב כראוי בכמות מספקת.
העלייה במשקל מראה שהוא מסתדר מאוד יפה וכנראה מרגיש שמח וטוב.
אני לא יכולה לדעת אם הדפוס הזה ישפיע על תפוקת החלב או לא - פחות יניקה, פחות חלב.
לא נעים להעיר תינוק לאכול אם הוא ישן כל כך יפה וגם מאפשר לך מנוחה.
אין צורך לחשוש מהתיבשות בכלל במצב הזה.
אני ממליצה לך לא לשנות כלום ולאות מה קורה.
תעקבי אחר משקלו ואם המשקל בסדר תמשיכי כך ותהני ממנו.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)