מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב אחוריעינת26/06/2008
שלום, בני בן 4 חודשים ויונק יחסית מעט זמן מהשד כיוון שסובל מריפלוקס, אני נונת לו בלילה בקבוק שאוב. השאלה היא האם כאשר הוא יונק כחמש דקות או פחות יכול להיות שהוא לא ניזון מהחלב האחורי? יחסית הוא מתפתח יפה אבל חשוב לי שהוא יקבל את החלב המזין יותר. אשמח לקבל ממך המלצה, מבקבוק הוא אוכל כמויות יפות מאוד אך בהנקה הוא ממש יונק מעט. משהו נוסף, אני מרגישה שכמות החלב שלי פחתה מאוד בימים האחרונים והחזה לא מלא חלב, כיצד אוכל לקבל מידע אודות יצור כמות חלב? תודה עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייצור חלב
שרון27/06/2008הי עינת, עד שיענו לך אני יכולה להציע לך מניסיוני דרך טובה להגברת יצור חלב: נסי להניק לעיתים קרובות במרווחים קצרים זה אמור לעזור בנוסף נטילת כדורי חילבה אמורה לסייע . הרבה פעמים ישנה נטיה לחשוב שאין מספיק חלב כיוון שתחושת הגודש יורדת אך בעצם הגוף מווסת את עצמו לכמויות הנכונות ולכן אחרי תקופה מסויימת יש שמרגישות שהגודש מופחת. אין בהכרח שיש בעיה בצור חלב- אם התינוק עולה במשקל יפה ויש לפחות 5 חיתולים רטובים ביום יש להניח שהחלב מספיק לו. מקווה שעזרתי קצת בינתיים עד שתעני בתשובה מקצועית יותר. שרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
עינת27/06/2008תודה רבה, מאוד מעניין אותי לגבי עניין החלב קדמי ואחורי כאשר מניקים מעט בכל פעם. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעינת
ג'ניס זאוסמר27/06/2008היי עינת,
בגיל הזה תינוקות יכולים לינוק יחסית זמן קצר ולקבל ארוחה טובה. היניקה שלהם מאוד אפקטיבית כבר והשד הייצור מקסימלי. אם ההנקה התנהלה טוב עד כה והתינוק ממשיך לעלות במשקל - אין לך מה לדאוג בכלל - כך שמקבל את כל המרכיבים הנחוצים לו.
על תנסי לווסת לו או לשנות לו - תמשיכי להנות וחשוב שיקבל חלב שלך.
שתדעי - ככל שמניקים לעיתים קרובות החלב מזין יותר.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)