מעבר מוקדם למוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מוקדם למוצקים
    שירה
    01/07/2008

אהלן! ותודה רבה! ביתי בת 4.5 חודשים ועוד חודשיים מתחילה מעון. אני בחששות מאד גדולים מהמעבר ומחפשת דרכים להקל עליו.. האם כדאי כבר בשבועות הקרובים להתחיל עם מעט מוצקים כדי שאת המעבר היא תעשה בבית ולא במעון? איך מניקים הנקה חלקית? האם זה לא פוגם בייצור החלב? יש לציין שניסינו פעם לתת לה תמל כשלא היה לי מספיק חלב והיא בשום אופן לא הסכימה לקבלו. מה יהיה כשתכנס למעון?? אשמח לכל עצה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מוקדם למוצקים

הוספת תגובה

• מעבר למוצקים

חיה כהן
    01/07/2008

שלום רב! נהוג היום להתחיל במוצקים מגיל חצי שנה. אם את רוצה את יכולה להתחיל קצת קודם אבל אין צורך להתחיל כבר מעכשיו..בשעות שאת בבית איתה כמובן תניקי,בסופי שבוע יצא לך ל
    הניק יותר.החלב שלך יווצר לפי דרישה,ואת יכולה גם לשאוב כדי שיוכלו לתת לה את זה במעון לעיתים ההתחלות קשות אבל בינתיים תמשיכו להנות מההנקה ואני בטוחה שתוכלו לפצות אחת את השנייה בזמן שתהיו ביחד. בהצלחה חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו