שאלה לגבי דפוס הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי דפוס הנקה
    שרון
    03/07/2008

שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לדפוס ההנקה של בני בן החודשיים וחצי. אני מניקה הנקה מלאה לפי דרישה- במשך היום יונק במרווחים של 3 שעות כל יניקה נמשכת בין 10 דקות ל30 דקות, בערך סביב השעה 16:00 אחר הצהריים מתבצעת האכלה אחרונה ואז נרדם לשינה רצופה עד 04:00 לפנות בוקר,...שזה יוצא 12 שעות!! לאחר מכן חוזר ליניקה כל 3 שעות סהכ יוצא בערך בין 5 ל6 הנקות ביממה במשך היום הוא ערני ותופס תנומות קצרות, נראה חיוני ונינוח רוב הזמן ישנם יותר מ5 חיתולים עם פיפי ביום וצואה כל יומיים-שלושה בכמות רבה בכל יציאה עליה במשקל נראית תקינה- בשקילה האחרונה שקל 5400 לפני שבועייםוחצי בערך.(נולד 3250) האם אלו מרווחים תקינים, האם דפוס ההנקה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי דפוס הנקה

הוספת תגובה

• שרון

חיה כהן
    04/07/2008

שרון שלום.אין דפוס הנקה נכון,לכל אחד מתאים דפוס הנקה אחר.מה שחשוב שתינוקך יקבל מספיק אוכל יעלה יפה במשקל ויתפתח. היופי של ההנקה הוא לזרום עם ההנקה ולעשות מה שמתאים לשניכם בזמן הנכון.אם את מעדיפה שהוא יישן יותר מאוחר בערב ויקום יותר מאוחר בבוקר את יכולה לנסות להעיר אותו בערב ,תדעי שזה לא תמיד עובד. תהני חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיה שלום,חידוד השאלה

שרון
    05/07/2008

שלום חיה ותודה על תשובתך. בינתיים אין לי כוונה להזיז לבני את שעות ההנקה לשעות מאוחרות יותר מה שמדאיג אותי הוא משך הזמן 12 שעות רצוף ללא אוכל בינתיים נראה שהוא עולה יפה במשקל. אני מבינה שאין דפוס הנקה קבוע אך וודאי יש נורמות האכלה מסויימים בגיל הזה, רציתי לשאול האם זה יוצא דופן כאשר תינוק בן חודשיים וחצי פותח מרווח האכלה של 12 שעות? שוב תודה לך מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

חיה כהן
    05/07/2008

שרון שבת שלום! זה בהחלט יוצא דופן שתינוק יונק פותח כזה פער,אבל אני חוזרת ואומרת אם בשאר שעות היום הוא יונק הרבה פעמים אז אין עם זה בעיה. מקווה שעניתי לשאלתך יום טוב, חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה חיה ,והוספה קטנה אם אפשר

שרון
    05/07/2008

תודה רבה חיה . סהכ ישנן 4-5 הנקות ביממה( לאחר שנת ה12 שעות אוכל כל 3 שעות) אני מקווה שזה נחשב למספיק הנקות ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    06/07/2008

שרון,
    אני מבינה את החששות שלך.
    1- אם הוא עולה במשקל ושמח - זו לא בעיה.
    2 - יש נשם מניקות אשר במצב הזה תרד הן תפוקת החלב ויש שלא. 4-5 הנקות בימה לתינוק בן חודשיים וחצי נחשב מעט אבל ייתכן ומספיק לו וגם מספיק לייצור החלב שלך.שוב - אם הוא עולה ושמח זה מספיק לו. אם את חוששת הירידה בתפוקת חלב את יכולה לשאוב פעם עד פעמיים ביום בזמן שהןא ישן כדי להבטיח יצירה טובה. את החלב הייתי מקפיאה ושומרת בינתיים .
    את יכולה גם לחכות קצת ולראות אולי המצב ישתנה ועז לפעול בהתאם.
    אני במקומך הייתי אומרת לו תודה חמוד!
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו