לקראת חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת חזרה לעבודה
    תמרה
    07/07/2008

התינוקת המקסימה שלי כבר בת 4.5חודשים ובעוד חודש אאלץ לחזור לעבודה. התחלתי בימים האחרונים לשאוב ולתת לה מבקבוק ואין לה בעיה עם זה, הבעיה היא שאתמול יצא שהיא דילגה על ארוחה אחת במשך היום, ובעקבות כך, כנראה, הרגשתי תחושת מלאות בלילה (שד אחד ממש מפוצץ וקשה והשני גם, אך קצת פחות) עד כד כך שבארבע בבוקר לא יכולתי יותר ושאבתי קצת כדי להקל על הכאבים (בערך 30 מ"ל),זה הקל רק במעט. יצא שהנסיכה ישנה "כמו תינוקת" מ-8 בערב עד 6 בבוקר ואני לא יכולתי לישון!!! השאלה היא מה אפשר לעשות?איך אפשר להפסיק להניק במשך היום ולא לסבול? אני רוצה לציין שכשאני חוזרת לעבודה אין לי אפשרות לשאוב בכלל. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• תשובה לתמרה

ג'ניס זאוסמר
    07/07/2008

היי תמרה,
    השדיים שלך לא מודעות לכוונות שלך ויקח זמן עד שיווצר תיאום מחדש.
    בגיל שלה הרבה תינוקות מתחילים לשנות את הרגלי היניקה ולפעמים מפחיתים את משך הנקה ולפעמים גם מפחיתים הנקות שלמות. דרוש זמן(בלתתי מוגדר) עד שהמוח שלך והשדיים שלך מבינים מה מתרחש ומסתגלים לשינוי.
    נחוץ זמן וסבלנות.
    כאשר את מלאה את יכולה להוציא מעט חלב (ידנית/מכשיר)כדי להקל על עצמךאו/ו לשים קומפרסים קרח.
    התהליך שונה אצל כל אחד ומולץ לעבור אותו בהדרגה רבה כדי לא לסבול יותר מדי.
    אני מאוד ממליצה לחשוב שוב על אפשרויות שאיבה בעבודה - יש פתרונות רבים מאוד ומאוד קלים .
    נשים רבות שואבות/מתרוקנות בעבודה יום יום ואף אחד לא יודע או מתנגד.
    ההפך, בדרך כלל זה מתקבל בעין יפה.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו