נא עזרתכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא עזרתכן
    קיסרית
    07/07/2008

שלום בני בן ארבעה חודשים ושבוע ויונק באופן מלא. שוקל 7400 וגובה 65. בשבועיים האחרונים המצב התהפך . תחילה סירב לינוק מצד ימין שלי - רק כיוונתי אותו לכיוון השד וכבר צרח ובכה בכי רם והסיט את ראשו ופיסק את ידיו. ואז העברתי אותו לצד שמאל שלי ואז הוא נרגע. בלילה היה מוכן לינוק משני הצדדים. אך בשבוע האחרון משני הצדדים הוא מסרב. ואיך שאני מכוונת אותו לתנוחת עירסול - הוא בוכה. או שהוא מתחיל לשתות ואז בוכה ונע בחוסר נוחות. ואז אני מעמידה אותו והוא עושה גרפס. ומנסה שוב לתת לו לניוק והוא שוב בוכה. אך הוא כן מוכן לינוק בשכיבה כי אז הוא גם משחרר גזים. ועדיין נע בחוסר נוחות אך יונק. יש לציין שהצואה שלו קצת ירוקה-צהובה. והוא מלא מלא מלא בגזים. אני לא אחת שיש לה הרבה חלב אך כן שמתי לב שכאשר אני לוחצת על השד יוצא מעין שפריץ דק וארוך. אולי זה מפריע לו? נא עזרתכן. כי כל הנקה הפכה למתסכלת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נא עזרתכן

הוספת תגובה

• תשובה לקיסרית

ג'ניס זאוסמר
    07/07/2008

היי,
    קשה לדעת מה בדיוק עובר עליו אבל יש כמה אפשרויות.
    1 - לא מרגיש טוב - כדאי שרופא ילדים יבדוק אותו לשלל דלקת אוזניים או כל מחלה אחרת.
    2 - יוצים לו שיניים - די מוקדם אבל אפשרי - וזה מציק לו
    3 - למצב הזה לפעמים קוראים שביתת הנקה - בדרך כלל עובר לבד
    אם עד כה הוא ינק יפה אין סיבה שבאופן פטאומי יגמר החלב או שמשהו יפריע לו.
    אני לא הייתי מתייחסת יותר מדי לגרפסים בכלל.תינוקות בולעים הרבה אויר כאשר הם בוכים.
    על תכנסי ללחץ, על תתני לו להרגיש שאת נכנסת ללחץ ואני בטוחה שזה יעבור.
    בינתיים תני לו לינוק כמו שהוא רוצה.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תינוק........

קיסרית
    07/07/2008

שלום איך שיניים יכולות להיות קשורות לכך? האם כאב שיניים יכול למנוע ממנו לאכול בתנוחת עירסול? ולאפשר לו לאכול רק בתנוחת שכיבה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    08/07/2008

שום דבר לא אבסולוטי לגבי תינוקות. ההתנהגויות שלהם יכולות להיות מאוד מגוונות ולא ספציפיות וכמעט אף פעם לא תהיה תשובה אחת ויחיד למצב וביחוד מצב שתיארת.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו