קשיים בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בהנקה
    שלומית
    09/07/2008

שלום בני בן 4 חוד' יונק מלא, כתבתי כאן בעבר שאחרי שהוא אוכל מבקבוק( פעם בשבוע כשאני בלימודים ) הוא מתעצבן בהנקות אחרי כמה דק' שהזרם נחלש , אני מנסה לעשות הנקות קצרות במקום אחת ארוכה כדי לחדש את הזרם אבל זה די מתסכל... היום אחרי 7 דק' בערך( בשני הצדדים) הוא התחיל לבכות ולהתעצבן, חיכיתי חצי שעה והנקתי שוב- החזיק לשלוש דק, הלכתי לשאוב אחר כך כדי שהחלב לא ייפסק( הוא יונק פחות בגלל זה) וראיתי שבאמת אחרי כמה שפריצים חזקים פשוט לא יצא לי חלב, יכול להיות מצב שחלב נגמר או שאין לי מספיק בשביל להשביע אותו? הוא לא רגוע ורוצה כל הזמן על הידיים.. המליצו לי לעבור להאכיל אותו בכוסית מיוחדת שלא יוצא ממנה זרם תוכלי להסביר לי קצת על זה, זה לא מתסכל מאוד? תודה מראש שלומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בהנקה

הוספת תגובה

• תשובה לשלומית

ג'ניס זאוסמר
    09/07/2008

היי שלומית,
    תינוקות בגיל הזה יכולים לשנות את דפוס ההנקה שלהם וזה לא צריך להיות קשור לכות החלב.
    שאיבה לא מעתיקה הנקה ולכן אי אפשר להגיד שהחלב נפסק.
    אני מציעה לשקול אותו ואם המשקל בסדר לא להתרגש מההנקות שלו. תינוקות בגיל הזה יכולים לקבל די חלב בזמן קצר מאוד.
    אני לא ממליצה להניק הנקות קצרות " לחדש את הזרם" - ההפך הוא נכון - הנקות טובות ולעיתים קרובות מגבירות יצירה ורמת השומן בחלב. הנקות קצרות - התינוק לא ישבע מהן כי מקבל מעט חלב, חלב דל קלוריות ובכלל לא רעין טוב.
    אני לא ממליצה על כוסיות או כלום - תניק כמו שתיארתי ותראי הבדל משמעותי.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו