מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק שאינו עולה מספיק במשקלאודי15/07/2008
שלום, התינוק שלי בן 4.5 חודשים. הנקה מלאה. נולד במשקל 3.350. היה באחוזון 50 לפי כל הפרמטרים עד גיל 3 חודשים. מגיל 3 חודשים אינו עולה מספיק במשקל. בערך 10 גרם לשבוע! כיום בגובה הוא מעל לאחוזון ה – 50 ובמשקל מתחת לאחוזון ה 5 ! (כיום בגובה 64 ס"מ ובמשקל 5.445). הוא לא מוכן לקחת בשום פנים ואופן בקבוק (לא שאוב ולא תחליף). ניסיתי גם דייסה בכפית לשווא. יש לציין שאינני מגבילה אותו בכמות ובזמן הנקה ותמיד מציעה 2 צדדים (וגרפס כמובן). הוא גם ישן בלילה לפחות 5-6 שעות רצופות. עושה רושם שאין לו חסך במזון. הוא ילד חיוני, חייכן מאוד ורגוע. יכול להיות שזה החלב שלי?? ניסיתי כדורי חילבה (שרק גרמו לי להשמין.. ולא עזרו). כשהוא יונק אני שומעת גמיעות וכשהוא שבע הוא מפנה את ראשו. תודה מראש, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודי
חיה כהן16/07/2008אודי שלום.בגיל הזה כבר לא עולים במשקל כמו שעולים בחודשים הראשונים של הנקה.ראשית חשוב לי להדגיש שאין שום בעיה עם החלב שלך! חשוב שתינוקך בריא וחיוני ועובדה שבגובה חוא באחוזון ה50,כנראה שהחלב הולך לכוון הזה.לעיתים זה קשור למבנה ונטייה משפחתית,תסתכלי סביב אולי תמצאי את התשובה.תמשיכי להניק כרגיל ותהני. חיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)