ממה זה יכול להיות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממה זה יכול להיות???
    נתי
    15/07/2008

ג'ניס שלום! ביתי בת 5 וחצי חודשים,הייתה עד לפני שבועיים ישנה לילה כמעט מלא! הייתה קמה פעם גג פעמיים בלילה! מלפני שבוע וקצת היא התחילה לקום בלילה הרבה יותר,כמעט בכל שעתיים שלוש.. היא לא מריירת כדי שאני אדע להגיד שזה משניים. יכול להיות שהיא פשוט רעבה?????(שכחתי לציין שהיא רק יונקת!!!) אודה על עזרתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממה זה יכול להיות???

הוספת תגובה

• נתי

חיה כהן
    16/07/2008

נתי בוקר טוב,דפוסי התנהגות אצל תינוקות משתנים ויש סיבות שונות לזה שתינוקות מתעוררים בלילה ,זה לא חייב להיות דוקא מרעב.אם היא יונקת טוב ובמשך היום גם יונקת ורגועה אז כנראה שזו תופעה חולפת של מס ימים ויעבור.תמשיכי בעבודה הטובה ותנוחי ותשלימי שעות שינה מתי שאת יכולה. יום טוב חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך...

נתי
    16/07/2008

לפני מספר שבועות שאלתי על דפוסי האכילה שלה,ואמרתי שהיא אוכלת במהלך היום לפי דעתי "יותר מידי"...היא אוכלת כל שעה וחצי שעתיים,אז ענו לי שאם בלילה היא מגדילה את השעות אז זה בסדר גמור וכך עדיף.. אממה היא התחילה להתעורר גם בלילה כל שעתיים לאכול!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתי

חיה כהן
    16/07/2008

נתי שלום,ביתך מגיעה כבר לגיל שתוכלי להתחיל לתת לה ירקות ופירות ואז לאט לאט ירדו מס ההנקות במשך היום. אני מאמינה שהיניקות הליליות לא ימשכו הרבה אלא תופעה חולפת,יש תק שתינוקות זקוקים לקרבת אימם קצת יותר. בהצלחה חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו