מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם התינוק קוליק (סובל מגזים)אלונה15/07/2008
בני בן חודש ואני מניקה אותו הנקה מלאה בממוצע 8 הנקות ביום ויש לפחות 5 חיתולים ספוגים ולפחות 2-3 יציאות ביום. לפני 3 שבועות (יוני 24) נישקל אצל הרופא 3.740 ונישקל שוב אתמול אחרי 3 שבועות (יולי 14) 4.790 - האם העלייה במשקל תקינה? האם זה מעיד על הנקה מספקת? בשבוע האחרון בני שינה את התנהגותו, בכל יום בשבוע האחרון בשעות הערב סביבות 6-7 הוא מתחיל להיות מאוד עצבני ורוצה להיות על הציצי כל הזמן, אני מניקה אותו כמעט כל שעה לפעמים כל חצי שעה, אני מנסה למשוך אותו לשעתיים. הוא מתפתל וניהיה אדום, מאוד כועס ובוכה הרבה גם כשהוא יונק - הוא מוציא את הפיטמה בכוח ולוקח מייד שוב בכוח, מאוד בעצבים, והוא נרגע בסביבות 10-11 בלילה. במשך הלילה והיום היניקות בסדר בערך כל 3 שעות. יש לו הרבה גזים וגם במשך היום הוא מתפתל לפני יציאות אבל הוא יונק רגוע יותר. האם יכול להיות שיש לי פחות חלב בשעות הערב? ואז הוא לא מקבל מה שהוא צריך? מאוד מדאיג אותי אם הוא לא מקבל מספיק חלב בערב ואינו מסופק. ניסיתי כמה פעמים לתת לו בקבוק עם פורמולה בשעות הערב כשהוא בוכה ועצבני אבל הוא מסרב לקחת. מה עליי לעשות? הרופא ילדים שלו טוען שהוא קוליקי ויש לו גזים ואין מה לעשות זה יעבור בגיל 3 חוד'. מודה לעזרתכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה
חיה כהן16/07/2008בוקר טוב ,התינוק שלך עולה נהדר במשקל וכל הסימנים באמת מראים שהוא יונק טוב ומקבל מספיק אוכל.באופן טבעי לכל אם מניקה יש פחות חלב בשעות הערב ולעיתים תינוקות רוצים לינוק יותר בערב. ההתנהגות שאת מתארת אכן נראית כמו קוליק,דבר שגם בדכ מופיע בשעות האלה של היום. אפשר לנסות ולהרגיע את התינוק בדרכים שונות ולא תמיד להצמיד אותו לשד בזמנים כאילו,כמו מסג על הבטן,טיול בעגלה או סתם קצת נדנוד על הידיים.את עושה עבודה טובה מאוד,תמשיכי ובדכ זה באמת עובר בסביבות ה3 חודשים. הרבה סבלנות יום טוב. חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)