מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעקב אחר מס' חיתולים ביוםאלונה17/07/2008
אני מבינה שצריך לספור 5-6 חיתולים ספוגים בפיפי ביום ולפחות 2 יציאות ביום לתינוק שיונק בהנקה מלאה ללא תוספות. מה נחשב חיתול ספוג? איך אני יכולה להעריך שהבן שלי בן 4 שבועות עושה מספיק פיפי? יציאות הרבה יותר קל לראות. מתנצלת על השאלה המוזרה אני פשוט רוצה להיות בטוחה שבני מקבל מספיק חלב. ציינתי בעבר בפורום שבני מאוד לא רגוע בערבים ונראה כי הוא לק מקבל מספיק חלב, לפעמים הוא גם מגיב כך בשעות היום, האם עליי להתחיל לקחת תערובות צמחים להגברת כמות החלב? אני מבינה שיש קפיצת גיל בגיל 6 שבועות שהתינוק דורש יותר חלב, אני חוששת שאם עכשין הוא לא תמיד מרוצה או מסופק מה יהיה עוד שבועיים? המון תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה שלום
חיה כהן17/07/2008אלונה שלום,ישמס דברים שצריך לשים לב אליהם , בסביבות גיל חודש ,חודש וחצי מס היציאות יכול לרדת אפילו עד יציאה בכמה ימים וזה לא נחשב עצירות.טיטול ספוג זה טיטול כבד ,אין פה דיוק אבל צריך להרגיש שהטיטול שוקל ולא קל כמו טיטול נקי.יחד עם זאת כמובן שמידי פעם צריכים לשקול את התינוק.את תראי גם בעיניים שלך שהוא גודל. בדכ בערבים תינוקות בגיל הזה פחות רגועים בגלל תופעת הקוליק-גזים(אופייני בערב).אל תחשבי על קפיצת גדילה,פשוט אם יהיו מס ימים שתינוקך ירצה לאכול לעיתים יותר קרובות,תזרמי ותני לו מה שהוא רוצה.החלב יווצר לפי קצב התרוקנות השד. בהצלחה והנאה חיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)