חלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב אם
    ג'ואי
    22/07/2008

שלום רב בתי בת ה- 6 שבועות, יונקת הנקה מלאה ללא תוספות, פתחה מרווחים בהנקה והיא יונקת כעת כל כ- 4 שעות ועולה מצויין במשקל,לכן אני מגיעה למצב שאני גדושה ואז אני חייבת לשאוב שאלותיי הן: 1. כמה זמן אפשר לשמור חלב מחוץ למקרר, בתוך המקרר ובפריזר? 2. אנחנו לקראת הפלגה באונייה בעוד חודש האם אפשר לקחת את החלב שהקפאתי איתי בקלקר ואז להעביר למקפיא שוב.? 3. האם החלב נפגם בעת ההפלגה? 4. במידה ואחליט לא לקחת איתי חלב שהקפאתי, יש מצב שאפסיק לייצר חלב בגלל ההפלגה, האם כדאי לקחת תוסף מזון ליתר בטחון? תודה מראש שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב אם

הוספת תגובה

• תשובה לשירי

ג'ניס זאוסמר
    23/07/2008

היי שירי,
    לגב המלאות - המצב יסתדר בקרוב כאשר גופך מתרגל. אין מה לדאוג.את יכולה להוציא קצת כדי להקל על עצמך בינתים.
    אפשר לשמור חלב מחוץ למקרר למה שעות (3-4 ) בלבד בתנאים רגילים ולא בשמש או חום סביבתי.
    במקרר אפשר כ-3-4 ימים
    בהקפאה 2-3 חודשים
    הפפאה עמוקה - יותר
    איזה כיף אתם יוצאים להפלגה- תהני ותנוחי. אני ממליצה כמה שפחות להתעסק עם שאיבות ותוספות בזמן ההפלגה - הנקה הכי פשוטה, הכי בטוחה ואין שום חשש בהפלגה.
    ברגע שמתחילים להעביר חלב אם קפוא ממקום למקום קיים מצב של הפשרה והפפאה מחדש - וזה לא דבר בריא לתינוק. יתן וסוג המקפיא בהפלגה לא יהיה איכותי במיוחד אם הפריזר בשימוש רב .
    אם יש לך כל כך הרבה חלב למה שיהי לך צורך לתוספות?
    הכי נוח, קל, לא מסורבל, בטיחותי, נקי, ללא סיכוי לזיהום, זול וחופשי - להניק ישירות ולמנוע הסתבכויות וסיבוכים.
    תהני,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו