חימום חלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חימום חלב אם
    לולי
    22/07/2008

שלום בני בן חודשיים ואני שואבת לו חלב ולפעמים גם תוספות של סימילאק. שמעתי מיועצת תזונה שאסור לחמם את חלב האם במים חמים כי החום נותן מכת חום לחלבונים והם נהרסים, העיניין הוא שכך עשיתי במשך כמעט חודשיים האם הוא לא קיבל את כל מה שהיה צריך לקבל מחלב האם ? אני מאוד מוטרדת מזה. ודבר שני אני מנסה כעת לחמם את חלב האם השאוב במים פושרים אך לוקח הרבה זמן שזה יתחמם ואפילו בכלל לא מתחמם והתינוק צורח ובוכה מרעב. כיצד כן אפשר לחמם במהירות מבלי להרוס את החלבונים שבחלב? האם ניתן לחמם במיקרוגל? ובכלל האם אסור לתת לתינוק אוכל קר? אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חימום חלב אם

הוספת תגובה

• עוד שאלה

לולי
    22/07/2008

אין לי זמנים קבועים לשאיבת החלב מאחר ופעם יש לי חלב ואני יכולה לשאוב ופעם אין לי מספיק כדי למלא את הבקבוק, מה אפשר לעשות או לאכול כדי שכשארצה לשאוב אוכל למלא את הכמות הנידרשת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללו

ג'ניס זאוסמר
    22/07/2008

היי לו,
    נכון מאוד - לא מחממים חלב אם במים מאוד חמים כי החלבונים נהרסים.
    החלב בכלל לא אמור להיות חם - מספיק שיהיה לא קר - ויש תינוקות אשר יאכלו ישר מהמקרר ללא בעיות. תנסי.
    אי אפשר לדעת מה קיבל או לא קיבל אבל כרגע אין מה לעשות - ועל תתרידי את עצמך.
    מיקרו גל - אסור!
    על תקחי קשה - מעכשו אין צורך לחמם ממש.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו