מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור בכמות החלבלאה24/07/2008
בני בן 6 שבועות עבר ניתוק לשון עקב אי עליה במשקל לפני כשבוע וחצי היות ואני מנסה לשאוב ולעמוד בכמויות שהוא צורך נפגשתי עם יועצת ביום שלישי והיא המליצה לי על מוטיליום 3 כדורים 3 פעמים ביום כדי לשפר את כמות החלב והזרימה שלו אני לוקחת גם כדורי חילבה ושותה תה שומר. התחלתי לקחת מיום שלישי ואין שיפור ניכר. ממתי מתחילים לראות את ההשפעה של המוטיליום? בני מסרב לגשת לשד בשעות היום ויונק מהשד רק בלילה אני שואבת פעם בשעתיים בבוקר: 80 CC אחרי שעתיים: 70 CC ואח"כ פעמיים 40 CC ן-50 CC מה יהיה? בחשבון פשוט הגוף שלי מייצר בסביבות 360-400CC ליום כשהילד צריך בסביבות ה-650CC ליום איך אוכל לראות את כמות החלב גדלה? האם אני צריכה לשאוב גם אחרי שהחלב מפסיק לזרום או שאין בכך תועלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללאה
ג'ניס זאוסמר24/07/2008היי לאה,
נכון, החשבון שלך נכון - תפוקת החלב שלך נמוך ולא מספיק לתינוק בגיל הזה.זה כמובן עקב היניקה הלא אפקטיבית שנבע כנראה עקב הלשון הקשורה.
מוטיליום אמור להשפיע אבל את צריכה עוד קצת סבלנות. בעוד כמה ימים את אמורה להתחיל לראות את תוצאות.
כן - יש תועלת להמשך שיבה גם לאחר הפסקת הזרימה לעוד כמה דקות.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)