מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע עקשני בפטמהדפנתה26/07/2008
אני מניקה כבר 7 חודשים. לא היו בעיות הנקה כלל בחמשת החודשים הראשונים אבל אז חזרתי לעבודה וניסיתי לשאוב עם משאבה ידנית (אבנט). באותה תקופה התחילו לי בעיות בפטמה (אולי כתוצאה מהשאיבה). בצד אחד בלבד של האראולה של שד אחד יש אודם, קשקשת, ופצעים (נראה כמו עור מקולף). הפטמה לעיתים מגרדת ולעיתים מאוד צורבת (במיוחד מיד לאחר הנקה). בחודש האחרון ראו אותי כירורג, גניקולוגית, ורופאת משפחה. כולם חשבו שהמצב יעבור מעצמו. הוא לא! הוא נהיה גרוע יותר. הוא נהיה אף גרוע עוד יותר לאחר שניסיתי בשבוע האחרון להשתמש בציקלודרם מפני שרופאה אחרת חשבה שאולי מדובר בפטריה. קשה לי לחזור לעבודה במצב הנוכחי כי אני לא רוצה לשאוב לפני שחל שיפור. איך אני יוצאת ממצב הביש הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדפנתה
ג'ניס זאוסמר26/07/2008היי,
אני מסכימה איתך שכנראה הפצע נבע משאיבה תחילה.
אני מאוד ממליצה שתגשי לרופא עור - זו כרגע הכתובת הנכונה ומקווה האחרונה. על הרופא לאבחן את המצב שכנראה הסתבך בעקבות טראומה ראשונית לעור. כנראה שאת צריכה טיפול מקומי אנטיביוטי ואנטי פטרייתי יחד עם טיפול מקומי בנוסף עם סטרויאיד בריכוז נמוך (לא מזיק ואין מה לחשוש)
הגיע הזמן להתפתר מהצרה
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)