בוקר טוב חדשה כאן ויש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב חדשה כאן ויש לי שאלה
    חסוי
    29/07/2008

בוקר טוב אני צריכה ללדת את בני השני בעוד כחודש בעזרת השם. את בני הראשון הנקתי במשך 11 חודשים מלאים ללא תחליפי חלב למיניהם. הוא לא ידע לקחת בקבוק היות והוא רק ינק. כשהחלטתי להפסיק להניק היתה לי בעיה חמורה מאוד עם בקבוק היות והוא לא ידע לינוק מהפטמה של הבקבוק. זו היתה תקופה מאוד קשה לי ובמיוחד לו. אני רוצה גם הפעם להניק אבל פוחדת לחזור על הטעות הזו שהתינוק לא ידע לקחת בקבוק בבוא הזמן. אשמח לקבל עצות תודה יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הנקה ובקבוק

חיה כהן
    30/07/2008

שלום,קודם כל שתהיה לך לידה קלה.עצתי היא קודם לבסס את ההנקה ולאחר מכן אפשר מדי פעם לתת חלב אם שאוב בבקבוק בדיוק מאותה סיבה שציינת.יש תינוקות שעוברים ישר מהנקה לכוס,גם זאת אפשרות. הכי חשוב שתזכרי שכל תינוק הוא אישיות בפני עצמה ולא מחייב שילדייך יתנהגו אותו דבר.(בכל התחומים).שוב שיהיה בהצלחה ואנחנו פה. חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חסוי
    30/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו