לא מוכן לאכול- מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכן לאכול- מיואשת
    טל
    29/07/2008

אני מתוסכלת נורא. לא יודעת אם זה בכלל קשור להנקה התינוק שלי בן 3 חודשים עוד שבוע. רק יונק. שוקל 6.5, נולד 3.6 עד עכשיו לא היו בעיות מיוחדות. לפני 3 ימים אחרי האמבטיה לא היה מוכן לינוק כלל (בד"כ יונק זמן ארוך אז) נרדם בלי לאכול, בקלות, ואכל בלילה וביום למחרת כרגיל.בערב אח"כ אותו דבר- אחרי אמבטיה-רק אני שמה אותו בתנוחת הנקה מתחיל לצרוח, אחרת, שוכב על הגב ומחייך. נרדם בקלות. בלילה ינק כרגיל (כל שעתיים בערך) אתמול הייתי צריכה ללכת, אמא שלי שמרה עליו. לפני שיצאתי ניסיתי להניק- לא מוכן, צורח, אחרת מחייך ורגוע. אמא שלי נתנה לו חלב שאוב ככה שזה יצא 5 שעות מהארוחה האחרונה. ואחרי 3 שות שוב. כשחזרתי ינק כרגיל ואז שוב אותו דבר אחרי האמבטיה. היום בבוקר ינק ב-7 ואז לא רצה ועדיין...לפני שעה חזרנו הביתה והוא נרדם....האם זה מעייפות? כל היום רגוע. יש לי מלא חלב-תמיד אני בעודף. ניסיתי לסחוט לפני הנקה כדי שלא ייחנק, נשענתי אחורה. זה לא המצב כי הוא אפילו לא מוכן לנסות לינוק!!!!לא היו לנו קפיצות גדילה. אולי זאת קפיצת גדילה של שינה והוא פשוט עייף מידי. אני אנסה היום להקדים את האמבטיה ונראה. נורא מוזר ומתסכל. אם הוא לא יינק כשיקום אני אתן לו בקבוק. יכול להיות שזה משהו רפואי? הוא לא מתכווץ כמו מגזים. ... הצילו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכן לאכול- מיואשת

הוספת תגובה

• טל

חיה כהן
    30/07/2008

טל שלום! קודם כל עשית בדיוק מה שצריך.אם הוא לא מוכן לינוק תתני לו את אותה ארוחה בבקבוק.אין לי הסבר למה דוקא בשעות מסוימות הוא לא מוכן לינוק,דבר אחד שאני יכולה לחשוב עליו זה אולי דלקת אוזניים.כדאי לקחת אותו לבדיקה אצל הרופא.לעיתים תינוקות מפסיקים לינוק יום יומיים-שביתת הנקה,אבל אצלך זה לא בדיוק התמונה.בהצלחה ואשמח לשמוע מה התפתח בהמשך. כל טוב חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו