מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותעדי31/07/2008
שלום רב.ילדתי לפני שבוע בדיוק ואני מניקה.לפני יומיים בתי לא הסכימה לשחרר את הפיטמה וצרחה כשאיבדה את הפיטמה אני חשבתי שהיא יונקת אך היא לא נרגעה. אמי הציעה שניתן לה תחליף וגיליתי שבתי היתה רעבה כל הזמן ולא ינקה כראוי. עליי לציין שברגע זה הרגשתי אכזבה גדולה מעצמי. איך אני יודעת כמה היא אוכלת ומתי בעצם היא מפסיקה לאכול ומוצצת בשביל הכיף? איזה מזונות עליי לאכול כדי לעודד את ייצור החלב? אני מנסה גם לשאוב כדי להגדיל את ייצור החלב.את החלב אני נותנת כתוספת להנקה בלילה. האם זה נכון וייצור החלב ייגדל כך? תודה מראש. עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
חיה כהן01/08/2008עדי שלום ,מזל טוב. את בתחילת הדרך וחשוב להתחיל טוב ונכון.ישמס דרכים לדעת שבתך מקבלת מספיק אוכל. הדבר הכי חשוב זה יציאות ושתן.צפוי בשלב זה כ3-4 יציאות בצבע צהוב חרדל ביממה וכ5-6 טיטולים רטובים.בנוסף חשוב ללכת לשקול את בתך בטיפת חלב ולראות שהיא מתחילה לעלות במשקל.אם את לא בטוחה שביתך אוכלת טוב הדבר הכי טוב הוא לשאוב ולתת לה את החלב שלך.אם ביתך תצמד טוב לשד את גם תייצרי מספיק חלב בשבילה וגם חיא תקבל אותו.תעזרי באחיות בטיפת חלב כדי לחזק לך את הביטחון שביתך נצמדת טוב לשד! אין צורך לאכול מאכלים מיוחדים רק להניק נכון ולפי רצון התינוק. בהצלחה! חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)