כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    עדי
    31/07/2008

שלום רב.ילדתי לפני שבוע בדיוק ואני מניקה.לפני יומיים בתי לא הסכימה לשחרר את הפיטמה וצרחה כשאיבדה את הפיטמה אני חשבתי שהיא יונקת אך היא לא נרגעה. אמי הציעה שניתן לה תחליף וגיליתי שבתי היתה רעבה כל הזמן ולא ינקה כראוי. עליי לציין שברגע זה הרגשתי אכזבה גדולה מעצמי. איך אני יודעת כמה היא אוכלת ומתי בעצם היא מפסיקה לאכול ומוצצת בשביל הכיף? איזה מזונות עליי לאכול כדי לעודד את ייצור החלב? אני מנסה גם לשאוב כדי להגדיל את ייצור החלב.את החלב אני נותנת כתוספת להנקה בלילה. האם זה נכון וייצור החלב ייגדל כך? תודה מראש. עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• עדי

חיה כהן
    01/08/2008

עדי שלום ,מזל טוב. את בתחילת הדרך וחשוב להתחיל טוב ונכון.ישמס דרכים לדעת שבתך מקבלת מספיק אוכל. הדבר הכי חשוב זה יציאות ושתן.צפוי בשלב זה כ3-4 יציאות בצבע צהוב חרדל ביממה וכ5-6 טיטולים רטובים.בנוסף חשוב ללכת לשקול את בתך בטיפת חלב ולראות שהיא מתחילה לעלות במשקל.אם את לא בטוחה שביתך אוכלת טוב הדבר הכי טוב הוא לשאוב ולתת לה את החלב שלך.אם ביתך תצמד טוב לשד את גם תייצרי מספיק חלב בשבילה וגם חיא תקבל אותו.תעזרי באחיות בטיפת חלב כדי לחזק לך את הביטחון שביתך נצמדת טוב לשד! אין צורך לאכול מאכלים מיוחדים רק להניק נכון ולפי רצון התינוק. בהצלחה! חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו