התחלת שאיבות לבת3 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת שאיבות לבת3 וחצי חודשים
    שני
    04/08/2008

התחלתי לשאוב אתמול במשאבה ספקטרה 2 מיד שרה...(עם אוונט ידנית ממש לא הלך). אתמול ביום בקושי יצא 10 מיל. החלטתי לעשות את זה בבוקר. אני עדיין מניקה ורוצה להמשיך להניק אבל רוצה לימים בהם אני הולכת לספורט או יוצאת מהבית...וכן עוד חודש חוזרת לעבודה אז אצטרך מלאי. היום יצא יותר טוב אבל טיפין טיפין כל שתי דקות מפסיק בשד אחד ואני מעבירה לשני... האם זה נכון? ככה צריך להיות ? בקצב הזה לא נראה לי שיהיה מספיק לארוחה אחת. איך כדאי לשאוב ומתי עם הנתונים האלו ?? אני מפחדת שלא יהיה לי עוד שעה לתת לה הנקה מהשד, כי נראה כאילו אין הרבה לפי השאיבה, למרות שזה לא הגיוני...האם הפחד מוצדק, האם כדאי להפסיק זמן מסויים לפני ההנקה הבאה???? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לשני

ג'ניס זאוסמר
    04/08/2008

היי שני,
    1 - ספקטרא 2 אמורה להיות משאבה טובה ואני טוהה אם המכשיר תקין או לא.
    כדאי שיבדקו אותו או שיחליפו אותו בלקטינה.
    2 - כמו שכתבתי כאן רבות , צריך להתרגל ולפתח מיומנות בשאיבה.
    3 - בימים הראשונים תשאבי כמה פעמים ביום גם אם לא יוצא הרבה - אני מתארת לעצמי שיתחיל לצאת יותר ויותרוכל עוד שאין כמויות מהשאיבה אין כל משמעות מתי את שואבת.
    4 - הפחד והלחץ לא מועיל ואף עלול לעכב את זרימת החלב.
    5 - יתכן ולתחחילה הייתה כמות גבולית - מספיק תינוק אבל לא כל כך מעבר לזה.
    האם היא עלתה טוב במשקל לאורך כל הדרך ?
    תמשיכי להניק אותה בכיף, תשאבי לפחות 4-5 פעמים ביממה (יותר אם אפשר), ותראי את ההבדל.
    אני ממליצה גם לקחת קפסולות חילבה - 3 קפסולות 3 פעמים ביום - להגברת החלב.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו