מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה סופית מהנקהאמאוהבת06/08/2008
בוקר טוב, ביתי בת שנה ושלושה חודשים, לפני כשלושה חודשים הפסקתי את הנקת הלילה ובכלל דיללתי הנקות באופן שכרגע היא יונקת פעמיים ביום. שני דברים קרו מאז - גיליתי שאני בהריון, תחילת שלישי וכרגע ההנקה מאד מתישה אותי מה גם שהשדיים רגישים וההנקה התחילה להכאיב לי. דב נטסף הוא שפתאום היא נורא רוצה לינוק - כל הזמן. בלילה, ביום - ואם כבר אז למשך שעה. ומתוך כל הבליל הזה - אני רוצה להפסיק להניק בכלל, היא לא מוכנה לשום סוג של בקבוק, או תמ"ל ואני די אובדת עצות.. איך עושים את זה הכי פחות מכאיב לכולם? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאמאוהבת
ג'ניס זאוסמר06/08/2008שלום,
בשעה טובה!
התחלת תהליך - תמשיכי באותה הדרך כי זה עבד.
על תחזרי חזרה.
אין כאן פתרון קסם להפסיק את ההנקה בגיל הזה אלה להמשיך להציע לה אוכל ושתייה בדרך האטרקטיבית ככל האפשר. את חיבת לשתף בני משפחה במשימה - ןשתהיה עקביות.
אני ממליצה לשתף גם את האחות בטיפת חלב היא תוכל לעזור לך גם.
ובעיקר - אין צורך לרחם עליה , נתת לה מעל ומעבר, את בסדר גמור, עכשו צריך לשחרר קצת.
היא תתרגל כמו כולם.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)