גמילה סופית מהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה סופית מהנקה
    אמאוהבת
    06/08/2008

בוקר טוב, ביתי בת שנה ושלושה חודשים, לפני כשלושה חודשים הפסקתי את הנקת הלילה ובכלל דיללתי הנקות באופן שכרגע היא יונקת פעמיים ביום. שני דברים קרו מאז - גיליתי שאני בהריון, תחילת שלישי וכרגע ההנקה מאד מתישה אותי מה גם שהשדיים רגישים וההנקה התחילה להכאיב לי. דב נטסף הוא שפתאום היא נורא רוצה לינוק - כל הזמן. בלילה, ביום - ואם כבר אז למשך שעה. ומתוך כל הבליל הזה - אני רוצה להפסיק להניק בכלל, היא לא מוכנה לשום סוג של בקבוק, או תמ"ל ואני די אובדת עצות.. איך עושים את זה הכי פחות מכאיב לכולם? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה סופית מהנקה

הוספת תגובה

• תשובה לאמאוהבת

ג'ניס זאוסמר
    06/08/2008

שלום,
    בשעה טובה!
    התחלת תהליך - תמשיכי באותה הדרך כי זה עבד.
    על תחזרי חזרה.
    אין כאן פתרון קסם להפסיק את ההנקה בגיל הזה אלה להמשיך להציע לה אוכל ושתייה בדרך האטרקטיבית ככל האפשר. את חיבת לשתף בני משפחה במשימה - ןשתהיה עקביות.
    אני ממליצה לשתף גם את האחות בטיפת חלב היא תוכל לעזור לך גם.
    ובעיקר - אין צורך לרחם עליה , נתת לה מעל ומעבר, את בסדר גמור, עכשו צריך לשחרר קצת.
    היא תתרגל כמו כולם.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו