גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה
    דיקלה
    08/08/2008

היי! אני מניקה את בני כבר שנה ו7 חודשים, אני מנסה להפסיק להניק בהדרגה(כבר חודשיים בערך) אבל זה ממש לא הולך לי, הוא לא מוכן לוותר והוא גם יושן איתי באותה מיטה כך שבלילה ביכלל אין לי שליטה על זה ,הרבה אנשים וגם רופאת הילדים המליצו לי פשוט להפסיק בבת אחת, השאלה היא אם בגיל כזה זה יעשה לו טראומה ממש קשה, אני כבר לא יודעת מה לעשות, ההנקה בחודשים האחרונים מאוד מכבידה עליי, יש לי דלקות בשד שכל הזמן חוזרות, אני מאוד חלשה, אני ממש חייבת להפסיק להניק, האם יש עוד דרכים לעשות זאת שאיני יודעת עליהן, מה את ממליצה לי לעשות? תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

• תשובה לדקלה

ג'ניס זאוסמר
    08/08/2008

היי דקלה,
    כנראה שהגיע הזמן (שנה ושבעה) להגדיר כמה גבולות וליישם אותם. בגיל הזה פעוט לא אמור וגם לא חייב לאכול בלילה.
    נכון, יש כמה אפשרויות לגמל תינוק אבל בבת אחת דורש הרבה כוח והתמדה מצידך - האם תכלי לעמוד בזה?
    ולכן מומלץ לעשות את זה בהדרגה בכדי למנע אי נוחות לך ולתינוקך- גם פיזית וגם רגשית.
    ולכן - אני ממליצה לעשות כמה שינויים, להחליט מה בדיוק את עושה ואיך ולעמוד בזה.
    את צריכה לקבע סדר יום חדש , להציע אלטרנטיבות לבנך, אולי אפילו להכיר לו מיטה משלו ולא להאשים את ההנקה כמחלישה . ההנקה לא היא שמחלישה זה אורך החיים שקצת יצא משליטה שמחילשה אותך.
    אני ממליצה גם ללכת לטיפת חלב ולהתייעץ עם האחות , היא תוכל להציע לך טיפים רבים.
    עליך גם לשתף את משפחתך ולאפשר להם לעזור לך - כל אחד זקוק יכול לתת ולקבל עזרה ומגיע לך.
    בסבלנות, בהתמדה ובעיקר הרבה הבנה ואהבה - זו הדרך היחידה.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו