מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילהדיקלה08/08/2008
היי! אני מניקה את בני כבר שנה ו7 חודשים, אני מנסה להפסיק להניק בהדרגה(כבר חודשיים בערך) אבל זה ממש לא הולך לי, הוא לא מוכן לוותר והוא גם יושן איתי באותה מיטה כך שבלילה ביכלל אין לי שליטה על זה ,הרבה אנשים וגם רופאת הילדים המליצו לי פשוט להפסיק בבת אחת, השאלה היא אם בגיל כזה זה יעשה לו טראומה ממש קשה, אני כבר לא יודעת מה לעשות, ההנקה בחודשים האחרונים מאוד מכבידה עליי, יש לי דלקות בשד שכל הזמן חוזרות, אני מאוד חלשה, אני ממש חייבת להפסיק להניק, האם יש עוד דרכים לעשות זאת שאיני יודעת עליהן, מה את ממליצה לי לעשות? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדקלה
ג'ניס זאוסמר08/08/2008היי דקלה,
כנראה שהגיע הזמן (שנה ושבעה) להגדיר כמה גבולות וליישם אותם. בגיל הזה פעוט לא אמור וגם לא חייב לאכול בלילה.
נכון, יש כמה אפשרויות לגמל תינוק אבל בבת אחת דורש הרבה כוח והתמדה מצידך - האם תכלי לעמוד בזה?
ולכן מומלץ לעשות את זה בהדרגה בכדי למנע אי נוחות לך ולתינוקך- גם פיזית וגם רגשית.
ולכן - אני ממליצה לעשות כמה שינויים, להחליט מה בדיוק את עושה ואיך ולעמוד בזה.
את צריכה לקבע סדר יום חדש , להציע אלטרנטיבות לבנך, אולי אפילו להכיר לו מיטה משלו ולא להאשים את ההנקה כמחלישה . ההנקה לא היא שמחלישה זה אורך החיים שקצת יצא משליטה שמחילשה אותך.
אני ממליצה גם ללכת לטיפת חלב ולהתייעץ עם האחות , היא תוכל להציע לך טיפים רבים.
עליך גם לשתף את משפחתך ולאפשר להם לעזור לך - כל אחד זקוק יכול לתת ולקבל עזרה ומגיע לך.
בסבלנות, בהתמדה ובעיקר הרבה הבנה ואהבה - זו הדרך היחידה.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)