כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    דנה
    20/08/2008

1. בני בן חודשיים וחצי. אני רוצה לשאוב ולהקפיא חלב למקרים בהם אהיה מחוץ לבית, איך אדע כמה אוכל בני על מנת לחלק לו את החלב השאוב למנות? 2. אני מניקה את בני הנקה מלאה. אני מתכננת לנסוע לנופש עם בעלי ולהשאיר את בני אצל סבתו לשני לילות. אשאיר אצלה חלב שאשאב מבעוד מועד. האם העובדה שלא אניק במהלך הנופש עשויה להקטין את כמות החלב שלי? כל כמה זמן אצטרך לשאוב בנופש על מנת שלא יווצר גודש/שלא תקטן כמות החלב? 3. בשבוע הבא אני נוסעת יחד עם בני מחדרה לבאר שבע למסיבת פרידה מעבודתי הקודמת. בני יונק במהלך היום כל שעתיים בערך, וככל הנראה בזמן שנהיה שם לא אוכל כ"כ להניק, ולכן אקח איתי חלב שאוב. האם החסרה של כמה הנקות ברצף/שלא ברצף עשויה להקטין את כמות החלב? האם אהיה חייבת לשאוב בזמן שאהיה שם? (מדובר על חצי יום, בערך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ג'ניס זאוסמר
    20/08/2008

היי דנה,
    אי אפשר לדעת כמה תינוק יונק ואף לדעת כמה הוא יוכל מבקבוק במיוחד אם לא רגיל.
    אני ממליצה להקפיא את החלב בכמויות קטנות כדי שתהיה אפשרות להוציא כמה חבילות ולא לבזבז חלב.כמויות של 50-60 מאוד סביר ופרקטי.
    שתדעי לך שבאופן עקרוני כל הפרעה בדפוס ההנקה עלולה לגרום לשיבוש אבל לא בהכרח. אי אפשר לדעת מראש. אני ממליצה לא לחסוך בשאיבות - זו הדרך הכי טובה להקטין את סיכויי כל שיבוש ביצירת החלב.
    לגבי מסיבת הפרידה - כולם יודעים שילדת, היום מאוד מקובל שתינוקות יונקים בכל מצב( בצניעות מירבית) - אני לא רואה הרבה סיבות לא להיק אותו שם.אם כבר לשאוב שם עז יותר טוב פשוט להניק אותו שם. מה הבעיה?
    תהני בחופשה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו